Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Concursurile „Cel mai bun cozonac” şi „Cea mai bună pască” şi-au desemnat câştigătorii Recomandat

Madalina Vlad a castigat premiul cel mare la sectiunea cel mai bun cozonac Madalina Vlad a castigat premiul cel mare la sectiunea cel mai bun cozonac

A devenit deja o tradiţie ca în preajma Sărbătorilor Pascale, Primăria municipiului Alexandria să organizeze pentru gospodine două concursuri, în care acestea să îşi arate îndemânarea în bucătărie.

Ca şi în anii trecuţi, competiţiile s-au derulat pe două secţiuni, cozonac şi pască. Concursul a avut loc la Clubul Pensionarilor, acolo unde se desfăşoară în fiecare an.
Ca o noutate, astăzi, s-a înscris în concurs şi un băiat, de doar 21 de ani, din Alexandria (aceasta fiind şi una dintre condiţiile de înscriere la concurs), Marius Mocanu, care a obţinut locul II, la secţiunea pască. Ca de obicei, juriul a fost format din profesionişti, reprezentanţi ai unor agenţi economici cu activitate de profil. După ce au degustat din cei 19 cozonaci înscrişi în concurs şi din cele 9 păşti. Premiile oferite de municipalitate, prin Ştefan Tăbăcitu au constat în maşini electrice de făcut pâine, maşini de tocat carne şi blendere. Nimeni nu a plecat cu mâna goală de la competiţie, organizatorii oferindu-le tuturor participanţilor diplome şi câte un şorţ. Anul acesta, partenerul municipalităţii în organizare a fost Crucea Roşie, care le-a oferit concurenţilor produse de curăţat şi dulciuri. La secţiunea cozonaci, câştigătorii au fost următorii: locul I - Mădălina Vlad, locul II - Maria Păscuţ şi III – Catrina Rădulescu, iar la pască, primul loc i-a revenit Florinei Matei, locul II a fost ocupat de Marius Mocanu şi locul III  - Floarea Nicolae.

înapoi la partea de sus