Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

„Cutremur” de un miliard, la Alexandria Recomandat

Foto arhiva Foto arhiva

Nu trebuie să ne panicăm pentru că un miliard de lei vechi nu reprezintă pabugele produse de un adevărat cutremur, ci o simulare pe care municipalitatea alexăndreană doreşte să o realizeze, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman şi cu celelalte autorităţi locale care ar interveni în cazul în care s-ar produce o catastrofă.

Primarul Victor Drăguşin vrea să vadă dacă instituţiile abilitate să acţioneze în astfel de situaţii sunt bine pregătite şi au toată tehnica pusă la punct pentru a salva vieţi omeneşti.Anunţul că Primăria Alexandria va face o simulare de seism a fost făcut de primarul Victor Drăguşin. Acesta a spus, iniţial, că data prevăzută pentru acest exerciţiu este 31 mai, dar ulterior, a fost schimbată. Astfel, alexăndrenii nu trebuie să intre în panică, dacă marţi, 4 iunie, sirenele vor răsuna în municipiul reşedinţă de judeţ. „Vom simula un seism de peste 7 grade şi vom evacua o şcoală, o grădiniţă şi un bloc de locuinţe. Prin acest exerciţiu, urmărim să ne fie nouă foarte clar ce trebuie să facem în caz de cutremur”, a precizat edilul şef. Cetăţenii nu trebuie să se sperie, pentru că este doar un EXERCIŢIU, care va costa administraţia publică locală circa un miliard de lei vechi. Mai mult decât atât, municipalitatea va distribui pliante, tocmai pentru ca oamenii să nu intre în panică.
înapoi la partea de sus