Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Demarează dezinsecţia oraşului… dacă nu plouă

Foto arhiva Foto arhiva

Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria a declarat într-o conferinţă de presă susţinută ieri, la sediul primăriei că, începând de astăzi, demarează deratizarea şi dezinsecţia oraşului.

Campania se desfăşoară de SC Administrare Imobile, una dintre societăţile municipalităţii. Pe lângă faptul că se vor deratiza toate instituţiile, firmele primăriei şi domeniul public, edilul şef le cere asociaţiilor de proprietari de la blocuri să apeleze la societatea de Administrare Imobile pentru a realiza dezinsecţia şi în interiorul acestora. În perioada următoare va avea loc şi o campanie de dezinsecţie aeriană. Printre multe proiecte, planuri, realizate sau în curs de desfăşurare, sau alte activităţi derulate de personalul angajat al Primăriei municipiului Alexandria, se numără şi deratizarea oraşului, atât pentru insecte, cât şi pentru căpuşe. Victor Drăguşin a prezentat un program al acestui proces, pe domeniul public, care începe astăzi, 28 mai şi se încheie vineri, 31 mai. De asemenea, se va face dezisecţia şi la Ştrandul Vedea, pe 29 mai. Toate acestea se vor realiza, doar dacă vremea va fi favorabilă, altfel acţiunile pot fi reprogramate. Atât şcolile, cât şi blocurile de locuinţe vor fi sderatizate tot de angajaţii SC Administrare Imobile. Cu această ocazie, Victor Drăguşin a adresat o rugăminte către asociaţiile de proprietari şi alexăndrenilor care locuiesc la case: “Transmit asociaţiilor de locatari să contacteze firma noastră pentru deratizarea blocurilor. De asemenea, locuitorii de la case pot apela la societate pentru acelaşi lucru”. Tot în cadrul conferinţei de presă de ieri, edilul şef a mai adăugat şi faptul că a contractat o companie de deratizare aeriană.
La întâlnirea cu presa, primarul a abordat mai multe teme, vorbind despre proiectele de reabilitare şi modernizare a municipiului reşedinţă de judeţ, pe care le desfăşoară sau le are în plan, despre activităţile desfăşurate de Poliţia Locală, Administraţia Domeniului Public sau programul planificat pentru 1 iunie, Ziua Copilului. Despre aceste subiecte vom reveni cu amănunte în numerele viitoare ale cotidianului nostru.

înapoi la partea de sus