Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Marian Rînescu şi echipa sa, cei mai buni pescari

Marian Rinescu si echipa sa au castigat marele premiu Marian Rinescu si echipa sa au castigat marele premiu

„Cupa Alexandriei de pescuit, la crap” şi-a desemnat duminică, câştigătorii. 13 echipe din cele 20 înscrise în concurs nu au prins nimic, însă, echipa formată din Marina Rînescu, Marian Balaur şi Florin Dănilă a ieşit învingătoare. Cantitatea de peşte prins în cele 48 de ore pe baltă a fost de 28 de kilograme.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la faţa locului, primarul Victor Drăguşin fiind şi el prezent. „Este prima competiţie de pescuit profesionist, la cap, în care Primăria municipiului Alexandria se angrenează şi asta am făcut-o din trei motive: 1. pentru că am văzut că în oraş există foarte mulţi oameni pe care interesează acest sport, pot spune, îi interesează pescuitul şi dacă ne uităm la magazinul, la unul din cele trei magazine din oraş, observăm că îşi înnoiesc permanent produsele, asta înseamnă că oamenii cumpără, îi interesează. 2. Pentru că din investitorii, din cei care au concesiuni, de acumulări de ape, în jurul municipiului, un singur om s-a gândit să facă ceva şi pentru ceilalţi oameni, nu numai pentru bunăstarea dânşilor şi vedeţi ce frumos arată această zonă şi 3. pentru că este datoria primăriei şi a mea ca primar să vin în sprijinul dorinţelor oamenilor. …Îmi propun şi cu siguranţă şi Consiliul Local va aproba organizarea şi altor competiţii. Şi ca ţintă, îmi doresc, chiar dacă nu voi mai fi eu la cârma acestui oraş peste ani de zile, ca în 10 ani de zile, Alexandria să devină, prin aceste acumulări de lacuri, cea mai interesantă zonă pentru pescuitul sportiv la crap”, a declarat edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ.
Reprezentanţii magazinului cu produse de pescuit au înmânat premiile. Locul I a primit cupe, diplome, medalii şi 2.000 de lei, oferite de municipalitate şi produse de pescuit. Locul II (echipa formată din Dorel Sîrbu şi Mihail Mitroi, cu o cantitate de 14 kilograme) au primit la fel diplome, medalii şi cupe, ca de altfel toţi cei înscrişi în concurs, dar şi suma de 1.500 de lei, iar locul III (Niculae Popescu, Eduard Popescu şi Cristina Olaru), 1.000 de lei. Captura cea mai mare (au prins un crap de 11.400 de kilograme) a revenit echipei formată din Cătălin Terpezeanu, Petre Gălăţeanu şi Eugen Crăciun (premiul oferit de primărie a fost de 800 de lei, plus produse de pescuit, trofee, diplome şi medalii).

înapoi la partea de sus