Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Pe alexăndreni îi aşteaptă încă un week-end de distracţie

Foto arhiva Foto arhiva

Alexăndrenii vor avea parte, din nou, de un week-end plin de distracţie şi voie bine. Cei care nu au ocazia să plece în concediu, se pot simţi bine chiar la ei acasă. „Summerfest” vine în municipiul reşedinţă de judeţ şi aduce pe scena care va fi amplasată de vineri, 12 iulie şi până duminică 14 iulie, în faţa Casei de Cultură din Alexandria, formaţii de muzică bună, precum Hara, Timpuri Noi sau No Antidote. De asemenea, centrul municipiului va fi plin de terase unde se vor servi mici şi bere. Nici meşteşugarii nu vor lipsi de la acest festival, oamenii putând admira produsele, oferite spre vânzare de aceştia.

Nici bine nu a plecat din Alexandria „Caravana lui Axinte”, că alexăndrenilor li se pregăteşte un alt week-end de distracţie. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, manelele şi muzica de petrecere au răsunat în municipiul reşedinţă de judeţ, de această dată, în perioada 12-14 iulie, la Alexandria vin formaţii de muzică uşoară. Programul pregătit de organizatorii „Summerfest” arată cam aşa: vineri pe scenă vor urca trupele No Antidote, CIA şi Shukar Nation. În schimb, sâmbătă seara, publicul alexăndrean se va delecta în compania formaţiilor Electric Fence, care va cânta în deschiderea trupei Timpuri Noi, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Duminică, 14 iulie, seara începe cu recitaluri de muzică populară, susţinute de Ansamblul „Brâuleţul” din Saelele, iar târziu în noapte, va urca pe scenă trupa Hara.

înapoi la partea de sus