Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Polaris a mai vrut să facă afaceri cu gunoiul din Teleorman şi în trecut

  • Scris de 
Polaris a mai vrut să facă afaceri cu gunoiul din Teleorman şi în trecut

Teodor Niţulescu confirmă speculaţiile presei privind legăturile dintre apropiaţi ai primarului Constanţei, Radu Mazăre, şi firma care a câştigat licitaţia pentru colectarea şi transportul gunoiului menajer la depozitul ecologic de la Mavrodin. 
Potrivit declaraţiilor pe care acesta le-a făcut, joi, într-o conferinţă de presă, SC Polaris M Holding SRL aparţine unui fost prefect al judeţului Constanţa, iar în perioada primului mandat de prefect al lui Niţulescu, pe vremea când acesta era la PSD, a făcut presiuni să intre în judeţ tot în scopul de a face afaceri cu gunoiul.  
Nina Bucur
„Firma Polaris aparţine fostului prefect al judeţului Constanţa, Martin, unul din apropiaţii lui Radu Mazăre, al cărui băiat este deputat PSD. (…) Pe vremea când eram eu prefect, în primul mandat, la PSD, a venit să ne facă binefaceri şi atunci. Adică să ne strângă gunoiul din judeţ. Şi am refuzat. Dacă vă aduceţi aminte, au fost nişte demonstraţii la Prefectură, atunci. Au adus şi nişte maşini de gunoi”, a declarat Teodor Niţulescu
După un şir lung de contestaţii a licitaţiilor organizate, contractul cu SC Polaris M Holding SRL, pentru colectarea şi transporul deşeurilor menajere din judeţul Teleorman a fost semnat la data de 14 iunie 2013, pentru o perioadă de opt ani.
Nici de celălat operator de la Mavrodin, SC Eco Sud SRL, desemnat cu administrarea depozitului ecologic nu s-a arătat străin Teodor Niţulescu şi a susţinut că ar fi un fel de partener de afaceri al lui Liviu Dragnea, respingând, totodată, speculaţiile că ar fi un apropiat al lui Adriean Videanu.
”Căutaţi pe la Braşov că este un domn acolo căruia domnul Dragnea i-a vândut câteva din proprietăţile dumnealui între care Hanul Diligenţei”, a spus Niţulescu.

înapoi la partea de sus