Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Primăria Alexandria plantează copaci Recomandat

Foto arhiva Foto arhiva

Municipalitatea a decis să desfăşoare, în perioada următoare, o campanie de plantare de copaci, pentru a îmbunătăţii calitatea aerului respirat de alexăndreni.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria municipiului Alexandria, mâine, se derulează cea mai amplă plantare de puieţi desfăşurată, atât pe domeniul public, cât şi privat. Campania se derulează prin Serviciul Administraţia Domeniului Public, iar cetăţenii sunt invitaţi să participe la acţiune. Speciile de pomi puse la dispoziţie sunt: arţar american, stejar roşu şi pedunculat, arţar, cer, singer şi salcâm. Pe lângă faptul că în această activitate vor fi angrenaţi angajaţii din mai multe departamente ale primăriei şi pensionari, toţi cetăţenii municipiului reşedinţă de judeţ şi reprezentanţii societăţilor comerciale pot solicita de la seră, puieţi pentru a-i planta în gospodării sau în incinta firmelor. Pomii pot fi ridicaţi începând de mâine de la seră. În cadrul acestei campanii vor fi plantaţi 60.000 de puieţi.

 

înapoi la partea de sus