Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Şedinţă de Consiliu Local cu scântei la Alexandria

Consilierii locali alexandreni s-au intalnit ieri in sedinta ordinara Consilierii locali alexandreni s-au intalnit ieri in sedinta ordinara

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin a convocat ieri, consilierii locali, în şedinţă ordinară pentru a dezbate subiecte ce ţin de comunitatea locală. Pe ordinea de zi au fost 21 de puncte, unele dintre ele încingând spiritele între aleşi. Ba, chiar la un moment dat, consilierul din partea PD-L, Florin Titirişcă, considerând că preşedintele de şedinţă, Florea Voicilă nu i-a permis să ia cuvântul, s-a ridicat şi a vrut să plece, spunând că e lipsă de respect. După câteva secunde, însă, acesta s-a aşezat şi dezbaterile au continuat.

Iniţial, şedinţa de CL de la Alexandria nu prevestea că schimbul de replici tăioase dintre consilieri va încinge spiritele atât de mult, încât Florin Titirişcă să îşi exprime intenţia de a pleca de la masă. Totul se întâmpla pe la jumătatea şedinţei, la discuţia despre modificarea şi completarea HCL nr. 88/12.04.2011 privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea. De fapt, era vorba de o cerere pe care Consiliul Local o primise de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, prin care aceştia din urmă solicitau folosirea bazei pentru luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul instituţiei (acest subiect îl vom dezbate în numerele viitoare ale ziarului nostru). Ajungând la acest punct, consilierul Titirişcă a dorit să puncteze câteva nelămuriri, însă preşedintele de şedinţă, Florea Voicilă, de la USL nu i-a permis, spunând că nu a înţeles dacă a vrut să ia cuvântul sau dacă a votat la proiectul precedent. Lui Titirişcă i s-a părut că această justificare nu are bază în realitate, precizând că e lipsă de respect, ridicându-se să părăsească şedinţa. Ulterior, s-a răzgândit şi s-a aşezat alături de colegii săi la masa de lucru. Mai mult, consilierii PD-l l-au acuzat pe Voicilă că se grăbeşte ca hotărârile să fie aprobate şi nu le permite să se exprime. În final, tensiunile au dispărut şi şedinţa a continuat firesc, cu dezbateri, întrebări şi voturi.
La şedinţa de ieri, din cei 19 consilieri locali au fost prezenţi în sală 18, Marius Streinu fiind anunţat că lipseşte nemotivat. Însă, înainte de a intra propriu-zis în ordinea de zi, primarul Victor Drăguşin, prezent la întâlnire a ţinut să facă o menţiune, şi anume faptul că Marius Streinu a informat că nu poate veni, motivând că este plecat în concediu, astfel că le-a cerut colegilor săi de la secretariat să consemneze acest aspect. 

înapoi la partea de sus