Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Soarta Terma Serv trebuie decisă până în luna mai

Terma Serv Alexandria Terma Serv Alexandria

Despre societatea care furnizează agent termic în municipiul reședință de județ s-a tot scris și nu mai e un secret pentru nimeni că în acest moment, aceasta doar stoacă banii administrației publice locale și ai Guvernului, prin diferite modalități de subcenționare.

Scandalurile legate de această firmă au fost nenumărate. În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Alexandria, organizată ieri, aleșii au aprobat o hotărâre privind bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul în curs, însă nu înainte de a dezbate subiectul în plen. Este bine cunoscut faptul că societate are pierderi uriașe și de la an la an, valoarea acestora este tot mai ridicată. Singurul lucru care a făcut ca Terma Serv să nu dispară a fost ajutorul venit din partea administrației locale.
La ședința de Consiliu Local, Florențiu Tănase, consilier din partea PD-L a fost cel care a cerut explicații și a întrebat, practic, de ce mai funcționează această firmă, în condițiile în care marea majoritate a alexăndrenilor nu mai beneficiază de servicii de pe urma ei. Răspunsul a venit din partea primarul Victor Drăgușin, care a spus că legea îi obligă să aprobe bugetul de venituri și cheltuieli pentru societățile din subordine. Totodată, acesta a mai precizat că nu trebuie uitate nici cele câteva sute de familii nevoiașe, care locuiesc în zonele 100 și 200, și care primesc agent termic în sistem centralizat. La finalul intervenției sale, edilul șef le-a cerut colegilor săi să se gândească foarte bine până în luna mai, când va trebui decisă soarta societății care furnizează agent termic în municipiul Alexandria.

înapoi la partea de sus