Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Stuparu: ”Prefectul nu are o Prefectură pe care şi-a comandat-o singur” Recomandat

Senatorul Stuparu a fost singurul parlamentar prezent la eveniment Senatorul Stuparu a fost singurul parlamentar prezent la eveniment

În fiecare an, în data de 29 aprilie se sărbătoreşte Ziua Veteranilor de Război. După cum ne-a obişnuit deja, şi Prefectura judeţului organizează un ceremonial pentru a marca această zi.

Astfel, în această dimineaţă, oficialităţile din municipiul reşedinţă de judeţ s-au adunat la Monumentul Eroilor din faţa Instituţiei Prefectului. După ceremonia religioasă şi alocuţiunile rostite de reprezentanţii asociaţiilor veteranilor de război, a prefectului Zorinel Niculcea, preşedintelui CJT, Adrian Gâdea şi viceprimarul Eduard Oprea, s-au depus coroane de flori şi jerbe.

Aproape în fiecare an, la astfel de evenimente, presa locală a taxat lipsa parlamentarilor de Teleorman, însă, anul acesta, am aflat şi unul dintre motivele neparticipării lor. Singurul parlamentar, prezent la manifestare a fost senatorul Timotei Stuparu, revoltat de faptul că nu a fost invitat de organizatori. Acesta a declarat că vina în aparţine prefectului şi că el a luat parte la eveniment întâmplător, pentru că era în Alexandria. „Prefectura, cea care a organizat aici, ar fi trebuit să adreseze o invitație și Parlamentului României pentru că Prefectura nu este stat în stat, iar prefectul, dacă el este vinovat de chestiunea asta nu are o prefectură pe care și-a comandat-o singur. Este instituție a statului, probabil că voi informa și la Guvern despre modul în care se comportă prefectul în județul acesta. Nu știu de ce nu au venit ceilalți colegi, dar bănuiesc că nu au fost invitați și nu au știut”, a spus senatorul.
În schimb, Zorinel Niculcea se apără şi spune că a transmis invitaţii tuturor partidelor politice şi instituţiilor publice. „Știu că s-au făcut invitații. De regulă, se trimit la partide pentru că nu toți parlamentarii au birouri parlamentare deschise în Teleorman, în acest moment, sau nu știm noi”, a explicat prefectul.


înapoi la partea de sus