Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Articole filtrate după dată: August 2013

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Подробнее на сайте: http://java-code.ruhttp://grand-finance.ru http://buy-immobility.ru http://joomspider.comGo to top of pagehttp://leadnews.ru
http://health-treatment.ru http://tryjoomla.nethttp://kupil-jilie.ru http://choose-house.ru http://repair-dwelling.ruhttp://my-immobility.ruhttp://my-houseroom.ruhttp://maintain-health.ruhttp://body-treatment.ruhttp://dohodok.ru

Anul acesta, municipalitatea a decis să acorde titlul de cetăţean de onoare unor oameni de afaceri, care au dezvoltat firme şi societăţi comerciale destul de mari în oraşul nostru. Trei dintre patronii celor mai importante fabrici din municipiul reşedinţă de judeţ au primit astăzi, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local, titlul de cetăţeni de onoare. Este vorba de Vasile Valeriu Velciu, de la Electrotel, Christopher Raymond long, de la Time International Trading SRL şi Norio Nakamura, de la Koyo România. Odată cu punerea bazelor unor afaceri profitabile în Alexandria, de către aceştia, sute de persoane au primit locuri de muncă, iar municipalitatea a încasat mai mult din taxe şi impozite. Plachetele au fost înmânate de primarul Victor Drăguşin, iar la şedinţa festivă au participat, pe lângă cetăţenii de onoare din anii anteriori, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, prefectul judeţului, Liviu Dumitraşcu şi subprefectul, Carmen Daniela Dan, precum şi şefi de instituţii deconcentrate.

Citeşte mai departe ...

Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Aşa cum ne-a obişnuit deja, municipalitatea premiază de Zilele Alexandriei, primul nou-născut în data de 30 august, când creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru. Dacă anul trecut, nicio alexăndreancă nu a devenit mămică în ziua de 30 august, anul acesta, Adriana Ignat este fericită că a adus pe lume o fetiţă sănătoasă. Deşi nu avea decât vreo trei ore de la naştere, proaspăta mămică era foarte fericită, spunându-ne printre lacrimi că micuţa ei este un copil dorit, al doilea din familie (mai avea acasă un băieţel), că îi vor pune numele Alexandra şi cu toate că a avut o sarcină cu probleme, este bucuroasă că s-a terminat cu bine. Despre copilă, medicul neonatolog de gardă astăzi, Ioana Zahiu a declarat că a avut 3300 de grame la naştere, 53 de centimetri, a primit nota 10 şi este un nou-născut sănătos. Viceprimarul Dan Popescu a fost cel care i-a înmânat tinerei mămici cadourile oferite de municipalitate, precum şi un frumos buchet de flori.

Citeşte mai departe ...

Cinci pasageri ai unui microbuz au fost răniţi într-un accident rutier

Cinci persoane au ajuns la Spitalul Municipal Turnu Măgurele cu diferite traumatisme şi plăgi după ce microbuzul cu care circulau a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineaţă. În total, în microbuz au fost cinci pasageri.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Teleorman, accidentul s-a produs, joi dimineaţă, la ora 9.16, la intersecţia DJ 643 cu DN 54 din apropierea comunei Izlaz, prin ciocnirea unui autoturism Opel şi a unui microbuz de transport persoane. Toţi răniţii au fost din rândul celor 11 pasageri ai microbuzului. Evenimentul a fost anunţat printr-un apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, fiind trimise la intervenţie două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Pagubele se estimează la cca 30.000 lei iar poliţia anchetează cauzele producerii accidentului.

Citeşte mai departe ...

Romii de la Roşiori, obligaţi să-şi pună morţii în cripte zidite

Consiliul Local al municipiului Roşiorii de Vede a modificat regulamentul de administrare a domeniului public, după ce presa a mediatizat faptul că în unul din cimitirele oraşului au fost descoperite cavouri aparţinând unor familii de etnie romă, în care sicriele decedaţilor stau expuse la vedere, fără să fie îngropate sau zidite în cripte. Mai precis, s-a decis faptul că „în construcţiile supraterane existente în cimitirele municipiului este permisă înhumarea numai în cripte zidite”.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS