Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Dunărea Zimnicea și-a reluat competiția cu stângul Recomandat

Dunărea Zimnicea și-a reluat competiția cu stângul

Dunarea  Zimnicea  a pierdut categoric primul meci din primavara Ligii a 4-a judetene de fotbal. Primind vizita unei echipe ambtioase, Metalul  Peretu, zimnicenii n-au avut nici o sansa in fata oaspetilor, care au si deschis repede scorul.

 

Proportiile rezultatului final, 4-1 in favoarea echipei vizitatoare, au fost influentate si de o eliminare a unui jucator al gazdelor, dar si de lipsa de concentrare a jucatorilor zimniceni care la scorul de 3-1, au ratat un penalty. Pentru Dunarea urmeaza acum o deplasare extrem de grea, pe terenul echipei Viata Noua Olteni. Dunarea  Zimnicea a primit sambata vizita echipei Metalul Peretu, pentru primul meci din primavara Ligii a 4-a fotbalistice. Din pacate pentru jucatorii gazda, oaspetii s-au dovedit un adversar superior la toate capitolele, in special in privinta determinarii si a pregatirii fizice. Asa se explica si rapida deschidere a scorului care a turnat plumb in ghetele zimnicenilor. A fost 4-1 pentru echipa din Peretu, o victorie acceptata la final si de gazde.
Multumiti de rezultat, dar mai ales de joc, oaspetii privesc optimist viitorul. Daca nimeni nu a contestat victoria oaspetilor, gazdele sunt de parere ca proportiile scorului au fost influentate si  de arbitraj, Dunarea avand un jucator eliminat inca din minutul 44.
Meciul gazduit de stadionul “Dunarea” din Zimnicea a avut nu mai putin de 3 lovituri de pedeapsa. Una pentru  oaspeti,si doua pentru echipa gazda. Din pacate pentru jucatorii Dunarii, acestia au ratat un penalty la scorul de 1-3. Pentru echipa din Zimnicea urmeaza acum o deplasare dificila, pe terenul echipei Viata Noua Olteni.

înapoi la partea de sus