Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Rapid Buzescu va juca, în curând, pe stadion nou Recomandat

Foto arhiva Foto arhiva

Rapid Buzescu este o echipă de fotbal, care se bucură de susţinerea administraţiei publice din localitate, în special a primarul Valentin Trăistaru, înfocat suporter al Rapidului, denumire pe care i-a dat-o şi echipei din comuna pe care o conduce.

Pentru că fotbaliştii buzeşteni jucau pe un teren nu tocmai ok, unde nu aveau vestiare moderne, conducerea Primăriei Buzescu a decis să construiască un stadion nou, la marginea satului, lângă târg. Ba mai mult decât atât, pe vechiul stadion, suporterii nu aveau prea multe locuri în tribună, aceştia fiind nevoiţi să stea în picioare sau pe iarba de pe marginea terenului. Profitând de un spaţiu generos pe islaz, edilul şef şi-a dorit să construiscă un stadion la standarde înalte, astfel că a contractat o firmă şi a demarat lucrările unui stadion de la O. Mare parte din lucrările acestei investiţii s-au finalizat deja.
„Suntem pe ultima sută de metri. Mai sunt de pus la punct câteva lucrări de finişaj. Astăzi am avut recepţia finală a noului stadion, iar în scurt timp îi vom face şi inaugurarea”, ne-a declarat primarul Valentin Trăistaru. 

înapoi la partea de sus