Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Vine rându' la hipnoza cu fundu’

Aud că Adelina Pestriţu a înnebunit bărbaţii cu fundul ei. E un real progres faptul că o persoană publică de o aşa notorietate care sparge tabloidele cu dosul, în ciuda teleormănencei Gina Pistol, ne tratează ostentativ, fără a mai fi nevoie să-şi etaleze silicoanele din dotare, pe post de airbag-uri. Politicienii ne tratează demult cu fundul şi nimeni n-a exclamat: Oau!

Barem pe premierul Ponta l-a luat gura pe dinainte, spunând că  Guvernul emite ordonanţe de urgenţă şi va continua să emită pentru a reuşi să treacă peste sistemul de "sabotaj" al PDL şi al preşedintelui Traian Băsescu, care, succesiv, contestă orice lege la Curtea Constituţională. Adevărate vremuri animate, cu personaje gen Tom şi Jerry.

Pe de altă parte, acelaşi Ponta spune că nu contestă dreptul opoziţiei de a "sabota" puterea, doar că nu-l prea înţelege, de cele mai multe ori. De fapt, pe premier îl deranjează faptul că nesuferiţii ăştia portocaliu n-au altceva de făcut decât să se pună contra tot timpul, în comparaţie cu pesediştii care atunci când erau în opoziţie nu se opinteau în fiecare zi, precum măgarul în drum.

Uite aşa, Ponta a găsit cum să le-o tragă portocaliilor, emiţând când are chef şi simte nevoia câte o ordonanţă de guvern pe care o azvârle Parlamentului spre aprobare, iar acolo, cu ce majoritate au, trec ce acte legislative vor.

În poveste a apărut la Bucureşti şi însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, care s-a chitit să susţină coabitarea dintre preşedinte şi premier, din care a făcut o prioritate a mandatului său.

Diplomatul american chiar a ajuns să creadă povestea cu statul de drept şi întărirea instituţiilor din România, când, de fapt, avem instituţii intrate în transă, după hipnoza poltică a Puterii.

Până atunci, însă, în ţara asta există tragere completă, din poziţii în opoziţii, fără alte preludii. Totul se trage la blană în ţara asta.

Mai nou, cea mai mare tragere se va da pe marginea revizuirii Constituţiei. Dar nu va fi oricum, ci în grup, căci decizia organizării referendumului de revizuire a Constituţiei va fi luată de USL, nu doar de PSD, chiar dacă părerea liberalilor nu va conta prea mult în economia acestui joc politic.

Ca drept dovadă, dacă nu se vor înţelege cu liberalii la cum vor mătrăşi Constituţia, pesediştii îi vor băga în seamă şi pe udemerişti şi popularii lui Diaconescu, ca să demonstreze că pentru oricine există un fund de arătat. Şi realitatea nu-i contrazice.

înapoi la partea de sus