Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Cinci pasageri ai unui microbuz au fost răniţi într-un accident rutier

Cinci persoane au ajuns la Spitalul Municipal Turnu Măgurele cu diferite traumatisme şi plăgi după ce microbuzul cu care circulau a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineaţă. În total, în microbuz au fost cinci pasageri.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Teleorman, accidentul s-a produs, joi dimineaţă, la ora 9.16, la intersecţia DJ 643 cu DN 54 din apropierea comunei Izlaz, prin ciocnirea unui autoturism Opel şi a unui microbuz de transport persoane. Toţi răniţii au fost din rândul celor 11 pasageri ai microbuzului. Evenimentul a fost anunţat printr-un apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, fiind trimise la intervenţie două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Pagubele se estimează la cca 30.000 lei iar poliţia anchetează cauzele producerii accidentului.

Citeşte mai departe ...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Gheorghe Funar a fost ales preşedinte al PRM, sâmbătă, 27 iulie, la Congresul partidului, care s-a desfăşurat la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, în timp ce fostul lider al formaţiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis, unde s-au înregistrat doar patru voturi împotrivă şi trei abţineri.

Citeşte mai departe ...

Accident rutier pe DJ 504, înainte de inaugurarea oficială

O femeie, de 39 de ani, din judeţul Ilfov a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Alexandria, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe drumul judeţean 504, Alexandria – Cernetu. Accidentul s-a produs în seara zilei de marţi, 16 iulie, chiar cu o zi înainte ca reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman să taie panglica respectivului tronson de drum, deoarece acesta fusese reabilitat şi modernizat. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de poliţie, se pare că şoferiţa nu a redus viteza într-o curbă şi din cauza şanţurilor înalte, autoturismul s-a răsturnat.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS