Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

COD PORTOCALIU de vânt! Pompierii sfătuiasc populația să ia măsuri Recomandat

Cod portocaliude vânt! Cod portocaliude vânt!

Administrația Națională de Meteorologie a emis de dimineață, o avertizare de cod portocaliu de vânt pentru sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei. Potrivit specialiștilor instituției, vântul va bate cu putere astăzi în mai multe regiuni, cu intensificări ce pot depăși 80/90 de kilometri pe oră.

Avertizarea a intrat în vigoare la ora 10.00 și expiră la orele 18.00, iar printre județe vizate se numără și Teleormanul. Astfel, având în vedere această situație, personalul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “A. D. Ghica” al județului Teleorman este pregătit să intervină dacă va fi cazul. Totodată, aceștia sfătuiesc populația să ia măsuri pentru a evita evenimentele nedorite. Recomandările sunt următoarele: cetățenii trebuie să închidă toate ferestrele de la locuințe sau de la alte construcții sau anexe gospodărești; evitarea pe cât posibil a părăsirii domiciliului, iar dacă este imperios necesară deplasarea, oamenii trebuie să evite trecerea prin apropierea copacilor, a stâlpilor de electricitate, panourilor publicitare sau a imobilelor aflate în construcție (despre aceste sfaturi trebuie să țină cont și conducătorii auto, în momentul în care intenționează să își parcheze automobilele). De asemenea, se impune ca atunci când observați fire de electricitate căzute, să nu le atingeți, iar în cazul în care vremea se înrăutățește, să nu vă adăpostiți sub copaci izolați. Pompierii mai recomandă ca în caz de urgență, populația sau orice cetățean care observă un incident, să nu ezite să sune la numărul unic de urgență 112.

 

înapoi la partea de sus