Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Articole filtrate după dată: Aprilie 2013

Să vorbim vorbe! Subiectul „regionalizare” iar a luat-o pe arătură

Pe cât sună de pompos, pe atât discuţiile legate de regionalizare au prins acel gust siropos, uşor acrişor, la Conferinţa judeţeană „Dialogul social regional, factor de stabilitate şi coeziune socială în contextul regionalizării României”, care s-a desfăşurat, astăzi, în sala mare a Consiliului Judeţean Teleorman, în prezenţa prefectului Zorinel Niculcea, preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, preşedintelui CSN Meridian, Ion Popescu, a secretarilor de stat Daniel Botănoiu şi Alexandru Năstase.

Citeşte mai departe ...

Nouă din zece service-uri auto au fost găsite în neregulă, iar şase au fost "trase pe dreapta"

  • Publicat în Social

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Teleorman a desfăşurat, în perioada 25–29 martie 2013, o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la service-urile auto.

Efortul nu a fost în zadar, întrucât din cei 10 operatori economici din Alexandria, Roşiori, Turnu Măgurele şi Zimnicea, care au fost controlaţi, nouă au fost depistaţi cu abateri de la prevederile legale privitoare de legalitatea funcţionării afişării preţurilor, garanţiile şi siguranţa produselor.

Astfel, inspectorii CJPC Teleorman au aplicat nouă sancţiuni, dintre care şapte amenzi contravenţionale şi patru avertismente, iar valoarea totală a amenzilor aplicate s-a ridicat la 16.000 lei.

Mai mult decât atât, s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului la şase operatori economici. Altfel spus, 60 la sută  din totalul de operatori economici verificaţi de cei de la protecţia consumatorilor, au fost traşi pe dreapta”, până intră în legalitate.

 

Citeşte mai departe ...

Pompierii verifică bisericile, în aşteptarea Sărbătorilor de Paşti

  • Publicat în Social

Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente nedorite care s-ar putea produce în preajma Sărbătorilor Pascale, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman desfăşoară în această perioadă activităţi de control la lăcaşele de cult care, în mai puţin de două săptămâni vor fi arhipline.

Citeşte mai departe ...

Prinşi în timp ce furau ţevile petroliere

Un echipaj de jandarmi, care executa misiuni de prevenire a faptelor antisociale în zona Videle a surprins trei bărbaţi care furau ţevi de sondă de la o conductă de petrol dezafectată, de pe câmp, la Blejeşti. Luaţi la întrebări de oamenii legii, hoţii nu au găsit explicaţii pentru activitatea pe care o desfăşurau (săpaseră deja şanţuri şi reuşiseseră să scoată 3 ţevi). Cei trei, cu vârste curpinse între 24 şi 49 de ani au fost legitimaţi, iar pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare, care vor fi înaintate organelor competente să soluţioneze cazul. Ţevile găsite la faţa locului, în lugime de aproximativ 16 metri, cu diametru de 4 ţoli au fost predate firmei de pază care asigură zona.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS