Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Festivalul Mărțișorului și-a desemnat, aseară, câștigătorii Recomandat

Daniela Rizea a castigat marele trofeu la Festivalul Martisorului, prima editie Daniela Rizea a castigat marele trofeu la Festivalul Martisorului, prima editie

Consiliul Local al municipiului Alexandria a aprobat la începutul acestui an manifestările cultural-artistice pe care le vor organiza anul acesta. Printre evenimente s-a numărat și Festivalul Mărțișorului, un concurs de muzică ușoară și populară, care s-a adresat copiilor.

Competiția s-a desfășurat aseară, în sala de ședințe a primăriei. Ca la orice concurs, au existat și jurați, printre aceștia numărându-se cunoscutul interpret de muzică populară, Stoian Mîțu, precum și profesori de muzică din Alexandria. Alături de concurenții înscriși în concurs, pe scenă au mai urcat și copii talentați la dans, atât dansuri de societate, cât și populare. Competiția s-a organizat pe categorii de vârstă, iar marele trofeu i-a revenit Danielei Rizea, o copilă care a reușit să impresioneze juriul și audiența cu vocea și talentul său. Aceasta s-a înscris la categoria muzică populară. La categoria “Muzică uşoară 7 - 10 ani”, premiul I a fost obţinut de Andreea Ganea, premiul al II-lea de Andreea Bogdan şi premiul al III-lea de Mihai Beşu.
În schimb, la categoria “Muzică uşoară 11 - 14 ani”, premiul I a fost obţinut de Octavian Broşteanu, premiul al II-lea de Alex Gabriel Bondar şi premiul al III-lea Ion Alexandru. Premiul special al juriului a fost obţinut de Ştefan Irnis Mihaela iar premiul de popularitate a fost obţinut de Ştefan Geany. Organizatorii festivalului și-au propus ca acesta s- devină o tradiție și vor încerca ca și în anii următori să aducă în fața publicului, dar și să promoveze și să susțină tinere talente.

 

înapoi la partea de sus