Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Jandarmeria Română, la ceas de sărbătoare Recomandat

Cei mai buni tragatori si-au aratat indemanarea la poligonul sportiv din Alexandria Cei mai buni tragatori si-au aratat indemanarea la poligonul sportiv din Alexandria

În fiecare an, în data de 3 aprilie, se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române, când personalul instituției este mult mai aproape de cetățeni.

Inspectoratul Județean de Jandarmi organizează diferite manifestări, în preajma acestei sărbători, astfel că ieri, a avut loc la poligonul sportiv din Alexandria Cupa Presei la tir, dar și Cupa Jandarmeriei la tir. Jurnaliștii teleormăneni au fost din nou puși în situația de a lăsa pixurile și și-au arătat îndemânarea, trăgând cu pistolul. Ca și la celelalte competiții de acest gen, pentru că deja a devenit o tradiție, concursul s-a derulat pe categorii, fete și băieți. Câștigătorii au primit din partea organizatorilor, cupe și diplome. În schimb, Cupa Jandarmeriei la tir a strâns la poligon cei mai buni trăgători din cadrul inspectoratului. ”Concursul a avut loc pe două categorii, ofiţeri şi subofiţeri. Clasamentul a fost următorul: la categoria „ofiţeri” locul I lt.col. Orodel Emilian, locul II slt. Călin Florin şi locul III lt. Rizea Laurenţiu iar la categoria „subofiţeri” locul I plt.adj. Udma Floricel, locul II plt.adj. Moise Marian şi locul III plt.adj. Dorobanţu Gigi.
Câştigătorilor le-au fost oferite, din partea organizatorilor, diplome şi sume în bani”, a declarat Gabriel Bohatereț, purtător de cuvânt al IJJ Teleorman.
Manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei continuă și astăzi, cu Ziua Porților deschise, începân cu ora 11.00. în cadrul acestui eveniment, jandarmii vor prezenta publicului, care va trece pragul instituției, tehnica cu care lucrează zi de zi. Mâine, tot la sediul inspectoratului va avea loc ședința festivă, când vor fi citite mesajele de felicitare venite din partea autorităților.

 

înapoi la partea de sus