Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

La Videle: Connect-R, Alex Velea şi Emilia Ghinescu încing atmosfera

Foto arhiva Foto arhiva

Videle „îmbracă” straie de sărbătoare, astăzi. Încă de la primele ore ale dimineţii, Primăria a organizat o serie de evenimente, prin care să marcheze ziua oraşului. La 45 de ani de înfiinţarea oraşului Videle, organizatorii, respectiv Primăria Videle, Consiliul Local şi Casa de Cultură din localitate au împânzit oraşul cu afişe cu artiştii care vor urca pe scenă, în această seară. Nu au fost uitaţi nici elevii din localitate, cărora li s-au pregătit mai multe concursuri cu premii.

Potrivit consilierului edilului şef, Eugen Ovidiu Vlad, manifestările dedicate zilei oraşului, pentru că cetăţenii din Videle vor sărbători o singură zi, încep de la ora 10.00 dimineaţa, când vor fi organizate competiţii de şah, table şi rummy, în parcul din faţa Primăriei. Astfel de concursul vor avea loc până la orele 18.00. Tot în acest interval de timp, la biblioteca orăşenească va fi organizată o expoziţie de carte, „Spirit şi creaţie în cultura teleormăneană”, de Ştefan Vida Marinescu. Tot de la 10.00, până la 17.00, locuitorii din Videle vor putea viziona expoziţia de pictură, din sala de şedinţe, creaţii semnate de Aurelia Ion. La Liceul Teoretic din Videle, în amfitreatru va avea loc de la 13.30, un simpozion cu tema „Întâlnire cu istoria oraşului Videle”, iar de la 16.45, pe ternul de fotbal din cartierul Tămăşeşi, se va disputa finala „Cupei oraşului” la fotbal. Trebuie precizat faptul că în pauza meciului, vor fi premiaţi de Primărie, câştigătorii competiţiilor de şah, table şi rummy. De la 17.00, preşcolarii vor avea şi un spectacol, în parcul orăşenesc. În schimb, de la 18.30, şi consilierii locali vor sărbători ziua lor, printr-o şedinţă festivă.

Radu Dragoş, de la „România Dansează” va urca şi el pe scenă

Alături de nume mari ale muzicii autohtone, pe scena amplasată în faţa Parcului orăşenesc, va urca şi Radu Dragoş. Tânărul este cunoscut de la emisiunea „România Dansează”, de la un post naţional de televiziune. Acesta interpretează dance papping. De asemenea, Connect-R, Alex Velea şi Emilia Ghinescu vor încinge atmosfera, pe timpul nopţii.
Primăria Videle invită toţi locuitorii din oraş, dar şi din comunele alăturate să ia parte la sărbătoare. În încheiere, cetăţenii vor putea să vadă un frumos foc de articifii. 

înapoi la partea de sus