Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Laurenţiu Duţă, Vali Vijelie şi Axinte cântă la Alexandria

Foto arhiva Foto arhiva

La restaurantul unde a avut loc „Nunta de aur”, l-am întâlnit pe artistul Axinte, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. L-am întrebat motivul pentru care se află în Alexandria şi am aflat că, la începutul lunii viitoare, Primăria Alexandria, Consiliul Judeţean şi „Caravana lui Axinte” vor aduce în municipiul reşedinţă de judeţ, artişti consacraţi de muzică românească. Trei zile de aşa zis festival al berii vor începe pe 7 iunie. Organizatorii aşteaptă peste 10.000 de oameni.

 

Axinte, ex-comediantul de la „Vacanţa Mare” organizează vara acesta un turneu în mai multe oraşe din ţară, iar prima oprire a caravanei muzicanţilor este la Alexandria. Mihai Axinte ne-a spus că este un spectacol care continuă MIX MUSIC EVOLUTION. „Este o preluare de la finul meu, MIX MUSIC, Marius Gavrilă, el făcând alt spectacol anul acesta. Şi, noi, vom face anul acesta acest spectacol, sărbătoare românească”, a declarat artistul. Parteneri în acest proiect sunt Primăria Alexandria, Consiliul Judeţean şi „Caravana lui Axinte”. Astfel că, organizatorii ne promit trei zile de petrecere, voie bună şi distracţie. Pe scena care va fi amplasată în faţa Casei de Cultură din Alexandria vor urca artişti precum: Sânzienele, Lorena, Axinte, Vali Vijelie, MC Marius şi DJ Jungle, în prima zi; Ştefania Rareş, Marko, Mariana Stan, Antract, Compact cu Neo Iorga, în cea de-a doua zi de turneu, iar în cea de-a treia zi, Laurentiu Duţă, Nicu Albu, Nicu Paleru, Alesis. La finalul spectacolului, organizatorii pregătesc un foc de artificii. Pe lângă muzică, alexăndrenii vor putea să servească mici şi bere, pentru că spectacolul este sponsorizat de o firmă cunoscută de bere.

„De câte ori vin aici mă simt ca acasă”

Acestea au fost primele cuvinte rostite de Axinte, când l-am întrebat câte oraşe sunt incluse pe lista turneului. „De câte ori vin aici mă simt ca acasă. O să avem un concept din acesta de sărbătoare mare românească, alături de Caravana lui Axinte. O să avem un turneu foarte mare în ţară”, a spus artistul.
Turneul porneşte de la Alexandria, pe 7 iunie şi se încheie, pe litoral, în luna august. „O să începem cu Alexandria, pentru că e un oraş foarte bun, aşa l-am considerat eu. Avem Giurgiu, Călăraşi, Feteşti, Slobozia, Cernavodă, Medgidia şi terminăm cu Neptun, Saturn, Mangalia, pentru că e în zona august, atunci”, a completat Axinte. Organizatorii se aşteaptă ca în zilele de festival (spectacolul a mai fost denumit de iniţiatorul proiectului şi „festivalul berii”), peste 10.000 de alexăndreni şi nu numai, vor veni să asiste la spectacol.
 

înapoi la partea de sus