Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Poliţist decedat în urma unui accident: a retezat un pom, iar maşina s-a rupt în două

In urma impactului, masina s-a rupt in doua In urma impactului, masina s-a rupt in doua

„Viteza bat-o vina!”. Acestea sunt cuvintele pe care le rostesc martorii unui eveniment rutier, după ce văd cu ochii lor rezultatele unui incident în trafic. În ultima săptămână, drumul naţional 52, Alexandria-Turnu Măgurele a făcut două victime. Două familii îndurerate îşi plâng acum soţii, copii, care şi-au pierdut viaţa în accidente de circulaţie. Duminică seara, în jurul orei 21.00, un agent de poliţie, în vârstă de 25 de ani a murit, strivit sub fiarele contorsionate ale bolidului, cu mulţi cai putere, pe care îl conducea. Din cauza impactului puternic, maşina, un BMW s-a lovit de un copac de pe marginea drumului şi, practic s-a rupt în două. 

 

Deşi cunoştea foarte bine locurile şi chiar legislaţia rutieră, un tânăr poliţist de 25 de ani din Turnu Măgurele a decedat, într-un tragic accident de circulaţie, pe DN 52, aproape de Izvorul Rece. Ambulanţa, descarcerarea şi nici poliţia, sosiţi la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Ştefan-Marinel Purcea, conducătorul auto. Viteza cu care se deplasa nu i-a mai permis şoferului, posesor al permisului de conducere din anul 2006 să evita coliziunea cu un copac de pe marginea drumului. Din primele cercetări, colegii acestuia care au făcut cercetările au stabilit că Ştefan a încercat să efectueze o depăşire, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit de pom. Impactul a fost atât de puternic încât copacul a fost doborât la pământ, iar bolidul s-a rupt în două. Tânărul poliţist a murit pe loc. Martorii au povestit că şoferul conducea cu viteză excesivă. Totodată, poliţiştii de la rutieră au mai aflat, în urma investigaţiilor, că BMW-ul pe care îl conducea colegul lor nu era al lui, ci a unei persoane din municipiul Bucureşti. De asemenea, mai trebuie adăugat faptul că maşina nu era dotată cu dispozitiv de detectare a radarului şi conducătorul auto era singur în autoturism şi nu purta centură de siguranţă.
Ştefan-Marinel Purcea era agent de poliţie la Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti, din anul 2010.

Al doilea accident, în care şi-a pierdut viaţa un poliţist

La începutul săptămânii trecute, un alt poliţist din Alexandria, de 35 de ani a avut aceeaşi soartă cruntă. În cazul acesta, maşina pe care o conducea s-a lovit de un autocar plin cu pasageri. Ştefan Ghiocel a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copilaşi gemeni. Se pare că au existat ceva defecţiuni tehnice la autoturismul condus de acesta, tocmai de aceea s-a şi produs tragicul eveniment.
Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă în trafic şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie, pentru că o fracţiune de secundă de neatenţie, te poate costa viaţa. De asemenea, şi ceilalţi participanţi la trafic sunt în pericol, dacă un conducător auto este imprudent în manevrarea volanului.

înapoi la partea de sus