Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Poliţiştii ne cer ajutorul pentru a găsi o minoră din Ciuperceni

Fata a plecat voluntar de acasa Fata a plecat voluntar de acasa

Laura Elena Ionel, de 16 ani, din localitatea teleormăneană Ciuperceni a plecat voluntar de la domiciliul părinţilor, în dat de 3 iulie 2013. De atunci, nicio rudă nu mai ştie nimic de ea, familia anunţând poliţia.

Astfel, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman cere ajutorul cetăţenilor pentru a o găsi, aceasta fiind dată în urmărire. Oricine are informaţii sau a văzut-o pe Laura Elena Ionel se poate adresa celei mai apropiate secţii de poliţie sau poate suna la numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit biroului de presă al IPJ Teleorman, fata are 1,60 m înălţime, păr drept, lung, vopsit blond şi ochi albaştrii. Ca un semn distinctiv, minora de 16 ani are o cicatrice postoperatorie în zona abdominală. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe Laura Elena, deoarece cu cât trece mai mult timp, cu atât le va fi mai greu să dea de urma fetei. Cei care au informaţii despre locul unde ar fi minora se pot adresa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, la numărul de telefon 0247/407.164 – Biroul Urmăriri ori pot anunţa cel mai apropiat post de poliţie. De asemenea, oricine deţine date despre fată pot suna la numărul de urgenţă 112.

înapoi la partea de sus