Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Radian Laurenţiu Tîrlie, noul şef la IJJ Teleorman

Radian Laurentiu Tirlie, noul comandant al IJJ Teleorman Radian Laurentiu Tirlie, noul comandant al IJJ Teleorman

După ce colonelul Mircea Tătaru a ieşit la pensie în anul 2012,  şefia Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman a fost preluată, în regim de interimat de Radian Laurenţiu Tîrlie. Acesta a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef, organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în data de 17 mai 2013, reuşind să-l promoveze cu brio. Astfel că, ieri, a avut loc la sediul IJJ Teleorman, festivitatea de numire în funcţie.

Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului Ovidiu Vasilică, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi şef al Statului Major, care a şi citit ordinul de numire în funcţie. Colonelul Tîrlie a ocupat, de-a lungul vremii mai multe funcţii. Astfel, din 1991 şi până în 1998 a fost comandant de subunitate în cadrul Batalionului 65 Alexandria, apoi până în 2005 a îndeplinit funcţia de Şef de Stat Major al Comandamentului de Jandarmi Judeţean Teleorman. Din 2005 şi până anul trecut a fost prim adjunctul inspectorului şef al IJJ Teleorman, iar din 2012 şi până acum, a fost împuternicit la comanda inspectoratului judeţean. 

înapoi la partea de sus