Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

S-au crezut invincibili, dar au ajuns după gratii

Foto arhiva Foto arhiva

Trei tineri din comuna Ţigăneşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cel mai mare dintre aceştia are 21 de ani, iar cel mai mic 18. Cu toate acestea, ei au reuşit să şocheze opinia publică prin actele de violenţă săvârşite asupra altor adolescenţi din aceeaşi localitate.

Mai mult decât atât, în momentul în care trecătorii care au asistat la bătaie au încercat să intervină pentru a aplana lucrurile, aceştia i-au înjurat ca la uşa cortului.Totul s-a întâmplat pe înserat, când nu era foarte multă lume pe stradă. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman este vorba de patru tineri, dar unul dintre ei este minor, astfel că este cercetat în stare de libertate. Toţi aceştia au bătut alte două persoane, din Ţigăneşti. „De asemenea, cei patru suspecţi au proferat în public injurii şi expresii jignitoare, provocând indignarea cetăţenilor şi au adresat ameninţări cu acte de violenţă atât celor două victime, cât şi trecătorilor de pe stradă, pe care încercau să îi lovească”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Telorman. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal, iar cei trei suspecţi majori au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al instituţiei.  

înapoi la partea de sus