Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Se strânge laţul ! Şi un fost ofiţer de investigaţii criminale, “săltat” în dosarul „Cămătarilor”

Se strânge laţul !  Şi un fost ofiţer de investigaţii criminale, “săltat” în dosarul „Cămătarilor”

Cazul cămătarilor a făcut ceva vâlvă prin Teleorman, reuşind să mai strângă la dosar încă două acuzaţii. Prima îl vizează pe şeful de post de poliţie comunei Bragadiru, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, iar cea de-a doua pe un ofiţer care până să înceapă investigaţiile procurorilor DIICOT a lucrat la IPJ Teleorman, la investigaţii criminale, după care a fost «măturat» la secţia rurală, pentru a nu face murdărie în ograda judeţeană a poliţiei.

Cei doi poliţişti sunt acuzaţi, printre altele, de participare la constituirea unui grup infracţional în forma sprijinirii acestuia, abuz în serviciu constând în nesesizarea unor infracţiuni, cât şi  fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Potrivit procurorilor DIICOT Teleorman, respectivii poliţişti ar fi trecut cu vederea fapte de şantaj şi cămătărie ale grupării infracţionale. Acest lucru ar putea să-i coste până la 20 de ani de închisoare, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, după cum reiese din informările făcute de procurorii DIICOT Teleorman.

 

Deocamdată, după reţinerea efectuată în noaptea zilei de luni, 17 iunie, de către cadrele specializate ale Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), cei doi poliţişti au primit de la judecătorii Curţii de Apel Bucureşti 29 de zile de arest preventiv. Timp suficient de meditat.

 

 

înapoi la partea de sus