Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Tânăr lovit de trăsnet, în Slobozia Mândra

Foto arhiva Foto arhiva

Vremea capricioasă face victime şi în Teleorman. Deşi, nu au existat situaţii de viitură, apele au distrus mai multe culturi agricole. Ba, mai mult, avem deja două victime omeneşti, trăsnite de fulgere. Şi, se pare că nici în perioada următoare, meteorologii nu ne dau veşti prea bune, în sensul că furtunile nu ne lasă să ne bucurăm de razele soarelui.

În urma vijeliei de lui seara, un băiat de 18 ani, care se afla cu vacile la păscut a fost trăsnit şi cu toate eforturile depuse de medicii de pe ambulanţă pentru a-i salva viaţa, inima acestuia a încetat să mai bată. După terminarea şcolii, majoritatea copiilor merg la ţară, la bunici. Aşa a făcut şi Cosmin, de 18 ani, tânărul decedat luni seara, a mers împreună cu fratele său mai mic, în localitatea Slobozia Mândra. Aici, pentru a da o mână de ajutor bunicilor, cei doi au plecat la păscut cu vacile, în extravilanul comunei. Numai că, în timp ce se aflau pe câmp, din senin a început furtuna. Cosmin a vrut să aducă animalele către casă, însă un fulger i-a străpuns corpul, în văzul fratelui său mai mic, care va trăi toată viaţa cu imaginea băiatului care a murit sub ochii lui. Cu toate că minorul a strigat după ajutor, iar ambulanţa a ajuns la faţa locului, după minute bune de resuscitare, medicii şi-au dat seama că acesta nu mai poate fi readus la viaţă. În schimb, fratele acestuia nu a păţit nimic, din fericire.

înapoi la partea de sus