Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Ziua Mondială a Sănătăţii, sărbătorită în avans de Organizaţia municiaplă a PP-DD Recomandat

Ziua Mondială a Sănătăţii Ziua Mondială a Sănătăţii

În fiecare an, în data de 7 aprilie se serbătoreşte pe tot mapamondul Ziua Mondială a Sănătăţii. Fiecare autoritate teritorială desfăşoară, astfel, diferite manifestări în acest sens.

La Alexandria, Organizaţia municipală a Partidului Poporului-Dan Diaconescu a gândit o acţiune prin care să le ofere alexăndrenilor un ajutor, în condiţiile în care sistemul sanitar le permite cu greu oamenilor să îşi verifice starea de sănătate. Aşadar, aceştia au contactat două cadre medicale şi au luat tensiunea şi glicemia, cetăţenilor. În cazul în care au fost descoperite neconcordanţe sau valori mărite ale celor două analize, personalul medical a îndrumat respectivele persoane să meargă al medici specialişti pentru mai multe investigaţii. La această acţiune au participat, pe lângă iniţiatorul acestui proiect, Stelică Tălpigă, şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PP-DD, Jan Abălaru, deputatul de Teleorman, Alin Bucur şi consilierul de imagine al partidului, Sami Calotă. Aceştia au stat de vorbă cu cetăţenii, care, de altfel, s-au arătat mulţumiţi de acţiunea desfăşurată astăzi, în zona pietonală.  

 

înapoi la partea de sus