Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

De dragul Educaţiei... Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

Fără să aibă prea mult habar pentru ce se fac studii de fezabilitate (S.F.) la unităţile de învăţământ din Alexandria şi nici cât de oportune ar fi acestea, consilierii locali au reuşit ca prin ultimul vot dat pentru respectivele proiecte de hotărâre să bage cu mâna lor în buzunarele firmelor de proiectare agreate 669.000 lei, adică 6,69 miliarde de lei vechi.

Citeşte mai departe ...

Concurs de fotografie pentru alexăndreni, de Ziua Municipiului

Administraţia publică locală din municipiul reşedinţă de judeţ pregăteşte o serie de manifestări dedicate Zilelor oraşului. Deşi nu a fost stabilit în detaliu programul complet al evenimentelor, cu siguranţă, cetăţenii vor avea parte de concerte în aer liber şi mai multe concursuri, destinate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Manifestările încep în  data de 28 august, iar municipalitatea are în plan să premieze ca şi în anii trecuţi primul născut în ziua de Sf. Alexandru şi să organizeze o şedinţă festivă a Consiliului Local, când va fi acordat şi titlul de cetăţean de onoare al Alexandriei.

Citeşte mai departe ...

Topul celor mai bune licee din Teleorman

Procentul de promovabilitate a bacalaureatului, în Teleorman nu a crescut foarte mult, în urma contestaţiilor. Dacă iniţial, doar 35,22% dintre elevii teleormăneni au reuşit să promoveze „examenul maturităţii”, după contestaţii, procentul a crescut cu un procent, la 36,81%. Cu toate că procentajul este mai mare faţă de anii trecuţi (21,54%), judeţul se situează tot pe ultimele locuri, la nivel naţional. Cei care au picat examenul de bacalaureat în sesiune de vară, mai au o şansă în toamnă, iar potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, înscrierile se fac în perioada 15-19 iulie 2013.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS