Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Concurs de fotografie pentru alexăndreni, de Ziua Municipiului

Foto arhiva Foto arhiva

Administraţia publică locală din municipiul reşedinţă de judeţ pregăteşte o serie de manifestări dedicate Zilelor oraşului. Deşi nu a fost stabilit în detaliu programul complet al evenimentelor, cu siguranţă, cetăţenii vor avea parte de concerte în aer liber şi mai multe concursuri, destinate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Manifestările încep în  data de 28 august, iar municipalitatea are în plan să premieze ca şi în anii trecuţi primul născut în ziua de Sf. Alexandru şi să organizeze o şedinţă festivă a Consiliului Local, când va fi acordat şi titlul de cetăţean de onoare al Alexandriei.

Printre concursurile organizate (şah, tenis, ping-pong, pescuit, fotbal etc.) se numără şi o competiţie de fotografie. Potrivit regulamentului elaborat de cei din primărie, acesta se adresează locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ. Tema aleasă pentru anul acesta este „Peisaj urban”, iar premiul va merge la persoana aleasă de un juriu de specialitate. Pasionaţii de fotografie care vor să participe la concurs trebuie să mai ştie că se acceptă doar trei fotografii, digitale, fără retuşuri, cu următorul format 2x3, sau 3x4, sau 1x1. De asemenea, o altă regulă stabilită se referă la faptul că nu vor fi înscrise în concurs, pozele făcute cu telefonul mobil. Fiecare poză trebuie să fie însoţită şi de o descriere a peisajului sau a ceea ce s-a surprins în respectiva imagine. Fotografiile pot fi trimise prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Se va acorda inclusiv un premiu de popularitate, pentru persoana a cărei fotografie primeşte cele mai multe like-uri pe pagina de socializare a municipalităţii. Înscrierile pentru această competiţie începe în data de 2 august şi se încheie pe 25. Mai multe detalii se pot obţine de pe site-ul Primăriei Alexandria. 

înapoi la partea de sus