Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Premii în bani şi diplome pentru olimpicii judeţului

Olimpicii judetului au fost premiati Olimpicii judetului au fost premiati

Consiliul Judeţean Teleorman păstrează tradiţia, şi după plecarea lui Liviu Dragnea, în Parlament, astfel că ieri, la sediul instituţiei au fost premiaţi olimpicii teleormăneni. Atât elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale, cât şi dascălii care i-au pregătit au primit diplome şi sume de bani, cuprinse între 50 şi 250 de lei. Premiile au fost acordate de preşedintele CJ, Adrian Gâdea şi de adjunctul inspectorului şcolar general, Emilian Vrăjitoarea.

Sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Teleorman a devenit neîncăpătoare pentru olimpicii teleormăneni. Instituţia a dorit ca şi anul acesta să le acorde aprecierile comunităţii, iar elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale să se simtă importanţi şi să fie daţi ca un exemplu pentru ceilalţi şcolari. „Păstrăm tradiţia şi astăzi (nr. miercuri, 19 iunie 2013), premiem olimpicii şi sportivii cu performanţe. Vreau să vă felicit copii, să-i felicit pe domnii profesori, pe părinţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar şi pe toţi cei care v-au fost alături toată această perioadă. Eu vă urez în continuare mult succes în ceea ce veţi face şi vreau să vă asigur că veţi avea sprijinul, atât al meu, personal, cât şi al Consiliului Judeţean Teleorman”, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele CJT.

Alexandra Ţigăneşteanu, cel mai bun copil din ţară, al spaniolă

Consiliul Judeţean Teleorman le-a acordat celor 46 de elevi cu performanţe, sume de bani, de la 50 de lei la 250 de lei, în funcţie de premiul obţinut la olimpiadă, indiferent de disciplină. Nu au fost uitaţi nici dascălii care i-au pregătit pe şcolari. Aceştia au intrat în posesia unor plicuri care avea jumătate din suma primită de elevul său. Trebuie menţionat că au fost premiaţi inclusiv copiii care au venit acasă cu menţiuni. De asemenea, două dintre cele mai bune echipe de sportivi din municipiului Alexandria au primit, la rândul lor, diplome şi un plic, în care aveau 600 de lei. În sală, au fost prezenţi şcolari atât de la şcolile generale, cât şi licee, din tot judeţul. Se pare că cea mai mare performanţă a obţinut-o la spaniolă, eleva de clasa a X-a, Alexandra Ţigăneşteanu, ocupând prima poziţie a podiumului, la olimpiada naţională. Astfel, tânăra este cel mai bun elev la spaniolă din toată ţara.


înapoi la partea de sus