Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

FLORIN TITIRIŞCĂ: „Cred că avem în jur de 300 de membri”

La ce mai recentă întâlnire organizată de conducerea PD-L Teleorman cu presa locală, s-a discutat şi reorganizarea partidului. Organizaţia judeţeană trebuie să îşi numere membri, să vadă cu cine mai intră în lupta politică şi de asemenea, vor organiza alegeri interne în vederea votării conducerii fiecărei filiale în parte. Întrebat dacă în acest moment se cunoaşte o cifră a pd-l-iştilor teleormăneni, preşedintele organizaţiei Teodor Niţulescu a dat un răspuns negativ, spunând că acest lucru se va şti după data de 12 august, cât se finalizează procedura de reorganizare. În schimb, un preşedintele PD-L Alexandria, Florin Titirişcă a ţinut să spună că filiala pe care o conduce are în jur de 300 de membri.

Citeşte mai departe ...

Andreea Paul Vass: „Nicio alianţă până la alegerile electorale”

Profitând de prezenţa prim-vicepreşedintelui PD-l, Andreea Paul Vass, la Alexandria, presa locală a speculat momentul şi i-a adresat acesteia întrebări legate de posibile alianţe politice, dar şi despre candidatul la prezidenţiale. Deputata nu a negat că există posibilitatea unor alianţe, dar nu acum, iar în ceea ce priveşte numele candidatului la preşedinţie, aceasta a spus că se va face o dezbatere în cadrul partidului şi apoi se va lua o decizie. Nu este exclus ca din partea PD-L-ului să avem un candidat femeie pentru preşedinţia ţării.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS