Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Adrian Florescu votează cu Elena Udrea? Recomandat

  • Scris de 
Adrian Florescu Adrian Florescu

Deşi cunoscut până acum ca un apropiat al aripii Blaga, mai ales prin prisma faptului că Adriean Videanu îi este naş de cununie, Adrian Florescu pare să-şi fi schimbat simpatiile şi opţiunea de vot la Convenţia Naţională a PDL de sâmbătă, 23 martie. Vineri-seara, acesta a spus că îşi doreşte ca PDL să fie reformat “din temelii”.

“Mă interesează ca decizia se va lua mâine să reformeze din temelii PDL. PDL are nevoie de opoziţie pentru că trebuie să reconstruieşti acest partid de dreapta, dar are nevoie de o reformare din temelii”, a declarat Adrian Florescu, evitând, însă, să spună explicit cu cine votează. Totuşi, afirmaţia sa aduce cu cea a Elenei Udrea, care, în turneul susţinut prin ţară pentru prezentarea moţiunii sale, a vorbit despre  reconstruire şi o reformă internă a partidului care să-l readucă la guvernare.
Se pare că conflictele repetate pe care le-a avut cu preşedintele interimar al filialei judeţene, Teodor Niţulescu, care au culminat cu discutarea excluderii lui Florescu din partid, în ultima şedinţă a BPJ, l-au determinat pe acesta să-şi reconsidere poziţia. Sau, poate, absenţa lui Adriean Videanu, de lângă Vasile Blaga la prezentarea moţiunii acestuia în faţa democrat-liberalilor din Bucureşti a fost un semnal deschimbare al unui grup mai mare? Rămâne de văzut.

 

 

înapoi la partea de sus