Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Alegeri la PDL Teleorman, la toamnă, după ce se fierbe vinul

Alegeri la PDL Teleorman, la toamnă, după ce se fierbe vinul

Teodor Niţulescu explică lunga perioadă în care nu s-a mai ştiut nimic despre filiala judeţeană a PDL prin faptul că aceasta, ca întreg partidul, de altfel, traversează o etapă de reorganizare care se va finaliza în luna octombrie cu alegeri pentru structura de conducere. În privinţa propriei candidaturi pentru funcţia de preşedinte, acesta a preferat să vorbească “în doi peri”, fără să se pronunţe clar.

“Probabil că voi candida, dacă lucrurile decurg normal. Dacă vor lua o altă turnură, discutăm”, a declarat preşedintele interimar al democrat-liberalilor teleormăneni, într-o conferinţă de presă, refuzând să mai facă vreo adăugire pentru lămurire.
În ce priveşte reorganizarea filialei, acesta a recunoscut că este parte dintr-un proces declanşat la nivel de partid, organizându-se alegeri interne în toate filialele judeţene, dar în mai multe etape. Astfel, până la jumătatea lunii august trebuie să se finalizeze alegerile pe secţiile de votare. Acţiunea se desfăşoară, în trei paşi şi a început cu organizaţiile performante din localităţile unde s-au câştigat alegerile pentru primărie, apoi, s-a continuat cu organizaţiile care au avut candidaţi care au pierdut alegerile locale la distanţă foarte mică, cea de-a treia categorie constituind-o organizaţiile cu probleme.  
”Acolo, în urma analizelor pe care le-am făcut în BPJ, am stabilit că vom reorganiza de la firul ierbii partidul, aşa cum îi place domnului preşedinte Blaga, să spună. Practic, vom încerca să înlocuim structurile pe care le avem cu structuri noi, ca organizaţia respectivă să performeze. Este vorba despre un număr 35-36 de organizaţii”, a declarat Teodor Niţulescu.

În schimb, acesta apreciază că, la momentul actual, organizaţia judeţeană “stă destul de bine” ca partid de opoziţie cu cei 23 de primari din judeţ.

“Sperăm ca în urma alegerilor parţiale care or să aibă loc la Crângu şi la Troianu să câştigăm şi noi măcar o primărie. Ideal ar fi două, bin ar fi una, rău ar fi niciuna”, şi-a exprimat acesta speranţele pentru viitorul apropiat, având în vedere că, în scurt timp, în cele două comune se vor organiza alegeri anticipate după ce primarii au fost suspendaţi fiind declaraţi incompatibili. Cât priveşte adversarul electoral “destul de puternic”, adică USL, acesta spune că va fi tratat “ca atare”.  “Adică o să-l luăm în seamă de data asta, la modul serios”, a dat asigurări Niţulescu.
Cât priveşte proiectele pe termen mai îndepărtat, preşedintele interimar al PDL Teleorman a declarat că filiala se pregăteşte “intens” pentru alegerile europarlamentare.
”Deci, în toamnă vom avea algeri definitive la nivelul judeţului, probabil în luna octombrie, după ce se fierbe vinul, ca să putem să facem un chef, fie pentru că am câştigat fie pentru că am pierdut. Şi într-o situaţie şi în alta tot o să facem un chef”.

“Actuala structură de conducere a Partidului Democrat Liberal, la nivelul judeţului, se ocupă strict de organizare”, a întărit Teodor Niţulescu pentru a lămuri, probabil, orice dubiu în această privinţă. Totodată, acesta a dat asigurări că derapajele puterii sunt atent monitorizate şi că, în foarte scurt timp, democrat-liberalii chiar vor începe să aducă critici în acest sens “pentru că a trecut deja un an de la alegerile locale, mai e niţel şi se face un an de la alegerile parlamentare, iar rezultatele nu prea se văd. Cel puţin la nivelul judeţului Teleorman”.

înapoi la partea de sus