Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Andreea Paul Vass: „Dragnea a reuşit un sigur lucru: să îşi dezvolte averea personală”

Vicepresedinta PD-L a fost la Alexandria, saptamana trecuta Vicepresedinta PD-L a fost la Alexandria, saptamana trecuta

Aşa cum am arătat în numărul anterior al cotidianului Teleorman news, la conferinţa de presă organizată de Partidului Democrat-Liberal, joi, după amiază, la Alexandria a participat şi prim-vicepreşedintele PD-L la nivel naţional, Andreea Paul Vass.

Pe lângă faptul că aceasta a fost cea care a înmânat carnetele de membrii de partid pentru trei persoane, un notar, un om de afaceri şi un economist în rândurile partidului, deputata a făcut şi o declaraţie politică, cu atac direct la Liviu Dragnea.

Preşedintele PD-L Teleorman, Teodor Niţulescu are susţinere de la centru, în persoana Andreei Paul Vass, prim-vicepreşedinte al partidului la nivel naţional. „Nu sunt prima dată în judeţul Teleorman şi ştiţi asta. Ba, chiar am fost de multe ori. Acum, însă, s-a ivit ocazia unei investiţii destul de ample, o fabrică de ulei de lângă Zimnicea, ocazie cu care am readus în atenţia analizei problemele specifice ale judeţului Teleorman, care din păcate rămâne unul dintre cele mai sărace judeţe din ţară. Cu această ocazie, am discutat cu mai mulţi oameni de afaceri ai locului şi le-am spus care au fost gândurile principale ale PD-L şi cum vedem noi relansarea economică. Asta vedem noi, crearea de locuri de muncă şi relansarea economică”, aşa şi-a început discursul deputata.

„Dragnea nu a venit la Bucureşti ca să sporească bunăstarea teleormănenilor”

După câteva discuţii legate de reorganizarea partidului, în toate regiunile ţării, profitând de faptul că în sală se aflau reprezentanţi ai mass-mediei locale, Andreea Paul Vass a făcut şi o declaraţie politică. „Vreau să fac o declaraţie politică, pentru că ani de zile stăpânul judeţului, Dragnea a reuşit un sigur lucru: să îşi dezvolte averea personală şi să realizeze p amplă reţea a servituţii locale. Era şi simplu, pentru că judeţul Teleorman are cei mai slabi indicatori economico-sociali. Mă refer în special la nivelul de trai, la şomajul care este dublu faţă de media naţională, la analfabetism, mă refer la neracordarea gospodăriilor la reţelele de canalizare şi de apă. Interesant este cum un asemenea om politic, acum, a ajuns să clădească problema regionalizării la nivel naţional, dar nu a reuşit să rezolve problema sărăciei din propriul său judeţ. De ce ar fi făcut-o? Vă întreb pe dumneavoastră, ne întrebăm cu toţii”, a declarat aceasta.
Pentru că PD-L-ul este de puţină vreme în opoziţie, deputata a făcut câteva referiri şi la partidul de guvernare. „Nu poţi să stăpâneşti economiei unei ţări la infinit, prin promisiuni neonorate prin talk show-uri golite de conţinut sau de soluţii. Aşadar, Dragnea nu a venit la Bucureşti ca să sporească bunăstarea teleormănenilor, ci pentru a uita mai bine despre acest judeţ care cred că îi dă, din păcate coşmaruri. Ani de zile Dragnea a avut putere absolută, aici, la dumneavoastră în judeţ şi nu a făcut nimic altceva decât să îşi umple propriile buzunare din fonduri europene. Atâta „eficienţă” este într-adevăr un lucru rar, USL a ţinut morţiş să îl pună în fruntea Guvernului”, a mai spus aceasta .
În încheierea speach-ului de la Alexandria, Andreea Paul Vass a transmis un mesaj pentru teleormăneni. „Vreau să se gândească serios, fiecare teleormănean care are un bagaj de experienţă, de viaţă sau profesională să aleagă pasul în politică. Bucuria pentru mine ar fi infinit mai mare să o facă către PD-L, dacă are o ideologie de dreapta. Dacă cei care se pot dedica comunităţii nu o fac, nicio grijă, o fac alţii, dar din păcate mult mai slab pregătiţi şi ei decid soarta noastră, a vieţii noastre, a infrastructurii noastre, a educaţiei noastre, a spitalelor noastre. Şi atunci mă întreb: merită să stăm deoparte? Cred că răspunsul este nu”, a mai spus deputata.

înapoi la partea de sus