Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Andreea Paul Vass: „Nicio alianţă până la alegerile electorale”

Andreea Paul Vass (foto arhiva) Andreea Paul Vass (foto arhiva)

Profitând de prezenţa prim-vicepreşedintelui PD-l, Andreea Paul Vass, la Alexandria, presa locală a speculat momentul şi i-a adresat acesteia întrebări legate de posibile alianţe politice, dar şi despre candidatul la prezidenţiale. Deputata nu a negat că există posibilitatea unor alianţe, dar nu acum, iar în ceea ce priveşte numele candidatului la preşedinţie, aceasta a spus că se va face o dezbatere în cadrul partidului şi apoi se va lua o decizie. Nu este exclus ca din partea PD-L-ului să avem un candidat femeie pentru preşedinţia ţării.

Este bine cunoscut faptul că Partidul Democrat-Liberal a luat decizia să se reorganizeze, după rezultatele slabe obţinute la alegerile locale şi parlamentare. Astfel că, conducerea formaţiunii le-a cerut tuturor preşedinţilor de organizaţii să înceapă un amplu proces de reorganizare, lucru care se întâmplă în acest moment şi în Teleorman. Prezentă la Alexandria, Andreea Paul Vass a făcut câteva declaraţii, atât politice, cât şi cu privire la proiectele propuse pentru perioada următoare. Astfel, întrebată dacă PD-L-ul intenţionează să facă alianţe politice cu alte partide, prim-vicepreşedintele a spus: „Nicio alianţă până la alegerile electorale, după alegerile electorale, discutăm despre alianţe. Însă, până atunci discutăm despre paşi în vederea unificării dreptei. Nu poţi să vorbeşti despre o unificare a dreptei, până nu ai o poziţie armonizată a formaţiunilor, care este benefică ideologiei de dreapta. Şi aici mă gândesc la principala forţă politică, a Partidul Democrat-Liberal, cea mai puternică în jurul căreia trebuie să se facă această unificarea a dreptei şi la alte formaţiuni politice mici, conduse de Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu, respectiv fundaţii şi ONG-uri, care împărtăşesc ideologia de dreapta. Aşadar, nicio alianţă până la momentul alegerilor electrorale. După, da!”.

Candidatul PD-L la prezidenţiale poate fi o femeie

Pentru nu mai e decât un an până când românii vor fi din nou scoşi la vot, de data aceasta pentru a-şi alege preşedintele de ţară, deputata a vorbit şi candidatul din partea partidului, din conducerea căruia face parte. „Referitor la prezidenţiabil, în toamna acestui an declanşăm o competiţie internă, pentru a avea cu adevărat o rulaţie, în primul rând internă, pentru desemnarea candidatului şi pentru a organiza şi o dezbatere publică vizavi de portretul prezidenţiabilului pe care şi-l doresc oamenii, care poate fi deopotrivă femeie sau bărbat, a mai declarat Andreea Paul Vass.

înapoi la partea de sus