Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Eugen Pîrvulescu nu mai este „ungurean”

Eugen Pîrvulescu a decis să demisioneze din Partidul Forţa Civică după nouă luni în care s-a aflat la conducerea filialei judeţene, obţinând rezultate bune în organizarea teritorială şi primind laude chiar de la şeful partidului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Totuşi, se pare că nu prea s-a regăsit, fie în politica Forţei Civice, fie în politică, în general. Lucrul acesta se va lămuri, însă, în viitorul apropiat, dacă acesta se va înrola politic sub stindardul altui partid.

Eugen Pîrvulescu a declarat, că a luat decizia cu mai multe săptămâni în urmă, dar şi-a depus demisia pe data de 15 mai, după o discuţie telefonică cu conducerea naţională a partidului, în care şi-a anunţat intenţiile. „Motivul este de ordin personal. Este o hotărâre pe care am luat-o împreună cu colegii, cu prietenii şi am hotărât că este mai bine aşa”, a declarat acesta.

Pentru moment, Pîrvulescu a spus că nu va semna adeziune pentru altă formaţiune politică, dar a rămas rezervat în ce priveşte viitorul.
”Nu pot să spun asta acum. Astăzi, spun nu”, a declarat fostul preşedinte al PFC Teleorman.
Acesta s-a arătat încrezător în ce priveşte soarta filialei judeţene după plecarea sa, fiind de părere că „au destule resurse să meargă mai departe, sunt destui oameni în partid care au lucrat foarte bine”.
În ce priveşte succesorul său, a spus: ”Cred că conducerea centrală va lua o hotărâre foarte bună şi va găsi un om care să facă cel puţin cât am făcut eu pentru partid, în judeţ. Cel puţin!”
Despre campania umanitară „Să învăţăm să dăruim”, derulată cu puţin timp în urmă, Eugen Pîrvulescu a afirmat că o va continua şi din poziţia de om de afaceri, pentru că nu trebuie să fii în politică pentru a vedea nevoile semenilor.

„Nu cred că voi fi singur. Sunt destui oameni în judeţ care, împreună cu mine vom putea să mai ajutăm, în continuare. Vom vrea şi vom putea să ajutăm în continuare. Ca şi om pot să fac lucrul acesta, fără să fiu parte dintr-un partid politic”, a declarat Eugen Pîrvulescu.   

înapoi la partea de sus