Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

FLORIN TITIRIŞCĂ: „Cred că avem în jur de 300 de membri”

Florin Titirisca este presedintele PD-L Alexandria Florin Titirisca este presedintele PD-L Alexandria

La ce mai recentă întâlnire organizată de conducerea PD-L Teleorman cu presa locală, s-a discutat şi reorganizarea partidului. Organizaţia judeţeană trebuie să îşi numere membri, să vadă cu cine mai intră în lupta politică şi de asemenea, vor organiza alegeri interne în vederea votării conducerii fiecărei filiale în parte. Întrebat dacă în acest moment se cunoaşte o cifră a pd-l-iştilor teleormăneni, preşedintele organizaţiei Teodor Niţulescu a dat un răspuns negativ, spunând că acest lucru se va şti după data de 12 august, cât se finalizează procedura de reorganizare. În schimb, un preşedintele PD-L Alexandria, Florin Titirişcă a ţinut să spună că filiala pe care o conduce are în jur de 300 de membri.

Deşi alegerile din interiorul Partidului Democrat-Liberal nu s-au finalizat, procedura fiind în curs de desfăşurare, Florin Titirişcă, prezent la conferinţa de presă organizată săptămâna trecută de PD-L Teleorman, în calitatea de preşedinte de filială pe care o are a declarat că în Alexandria sunt aproximativ 300 de oameni care împărtăşesc ideologia de dreapta. Prezentă în sală, Andreea Paul Vass, prim-vicepreşedintele PD-Lm la nivel naţional a ţinut să spune, la rându-i următoarele: „Discut şi despre întărirea, reorganizarea Partidului Democrat-Liberal, nu demult intrat în opoziţie şi pentru că noi ştim că foarte mulţi ridică clădiri, foarte puţini organizează structuri puternice, pentru că nu au oamenii necesari. Noi am intrat într-o cursă de re-profesionalizare a PD-L. Un pas major a fost făcut prin intrarea domnului Cătălin Predoiu ca prim vicepreşedinte. O forţă proaspătă, unul dintre cei mai buni miniştri ai justiţiei pe care i-a avut ţara”.
Numărul celor care simpatizează şi sunt alături de conducerea PD-L Teleorman îl vom afla după data de 12 august, când se finalizează alegerile din interior. Tot atunci o să aflăm şi care sunt proiectele şi planurile politice pe care partidul din opoziţie le propune.

înapoi la partea de sus