Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Niţulescu, Militaru şi Bădulescu, pretendenţi la o funcţie în BPN al PDL Recomandat

  • Scris de 
Sediul PD-L Sediul PD-L

Trei nume grele ale PDL Teleorman şi-ar dori o funcţie în viitorul Birou Permanent Naţional al partidului care se va constitui la două săptămâni după alegerea preşedintelui în cadrul Convenţiei Naţionale.

Teodor Niţulescu, actualul preşedinte interimar al filialei teleormănene speră, mai întâi, în victoria lui Vasile Blaga, iar apoi, în propulsarea sa ori pe funcţia de vicepreşedinte, ori pe cea de secretar executiv. Dacă Blaga nu iese, visele lui Niţulescu se vor spulbera şi-şi va lua adio şi de la preşedinţia filialei, chiar dacă a periat-o şi a lăudat-o pe Elena Udrea atunci când aceasta a venit să-şi prezinte moţiunea în faţa democrat-liberalilor din judeţ. În  cazul unei victorii a Monicăi Macovei (lucru care pare, de altfel, imposibil de realizat), se poate spune de pe acum că Niţulescu nu mai are chiar nici cea mai mică fărâmă de şansă.
Lucian Militaru, poate cel mai longeviv preşedinte al organizaţiei judeţene, actualmente deputat, chiar dacă nu şi-a afirmat public intenţia de a face parte din conducerea naţională, în faţa unor apropiaţi din partid a afirmat acest lucru. Şi are, la rândul său, şanse concrete, dat fiind că se bucură şi de sprijinul lui Adriean Videanu, unul dintre greii de la centru, prin prisma relaţiei de rudenie care îi leagă.  
Dar, şi reuşita acestuia se leagă tot de victoria lui Blaga.
Să i se acorde, oare, organizaţiei de la Teleorman privilegiul de a avea doi reprezentanţi în conducerea naţională a partidului? Greu de crezut, luînd în calcul rezultatele dezastruoase de la toate alegerile care s-au desfăşurat cel puţin în ultima perioadă de timp. De fapt, cele mai bune rezultate pe care le-a avut organizaţia PDL Teleorman în toată istoria ei, nu au trecut de media pe ţară.  
Drept urmare, dacă va fi preşedinte, Vasile Blaga trebuie să aleagă între Niţulescu şi Militaru.
În schimb, şansa lui Adrian Bădulescu de a ajunge secretar executiv al partidului se leagă de steaua norocoasă a Elenei Udrea, fiind unul dintre susţinătorii declaraţi ai acesteia. Fost deputat şi preşedinte al PDL Alexandria, Bădulescu a declarat la începutul lunii februarie, pentru un ziar local, că se gândeşte „serios” să candideze pentru o funcţie de secretar executiv în noul Birou Permanent Național. Poate că declaraţia nu a fost şi pe placul conducerii judeţene şi aşa s-ar explica faptul că a fost omis de pe lista de delegaţi la convenţia naţională. Surprinzător, salvarea i-ar fi venit de la fostul preşedinte interimar, Marian Zlotea, cel acuzat că l-a scos din colegiul în care a fost deputat. Angrenat în organizarea congresului partidului din 23 martie, când s-au admis contestaţiile lui Adrian Florescu şi Marian Tole şi aceştia au fost incluşi pe lista de delegaţi, Marian Zlotea, într-un acces de spirit de dreptate, l-a propus şi


înapoi la partea de sus