Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Niţulescu revine la sentimente mai bune faţă de foştii membri de partid

Adreea Paul Vass, vicepresedinte PD-L a fost ieri la Alexandria Adreea Paul Vass, vicepresedinte PD-L a fost ieri la Alexandria

În cadrul unei conferinţe de presă organizate ieri, la sediul PD-L Teleorman, Teodor Niţulescu, preşedintele organizaţiei judeţene a transmis un mesaj de reconciliere faţă de toţi foştii săi colegi de partid, dar şi către simpatizanţi şi cetăţeni care îmbracă ideologia de dreapta. În fapt, conferinţa de presă a fost organizată deoarece Andreea Paul Vass, vicepreşedintele Partidului Democrat-Liberal s-a aflat în Teleorman, iar Niţulescu, alături de aceasta a dorit să prezinte intrarea în partid a trei membri, oameni cunoscuţi, în partid.

Toată lumea cunoaşte stilul autoritar ce îl caracterizează pe Teodor Niţulescu şi nu odată, în calităţile profesionale pe care le-a avut a demonstrat că poate fi convingător chiar şi utilizând acest comportament „milităresc”. Însă, pentru că partidul al cărui preşedinte este se reorganizează şi pentru că Niţulescu vrea să realizeze în Teleorman o structură politică puternică, acesta a revenit la sentimente mai bune. Astfel că, în cadrul conferinţei de presă organizate ieri, la sediul PD-L Teleorman, pe lângă alte subiecte importante legate de viaţa politică, dar şi de nivelul de trai al teleormănenilor (subiecte pe care le vom aborda în numerele viitoare ale cotidianului nostru), preşedintele organizaţiei judeţene a făcut un apel către foştii membri de partid, simpatizanţi sau simpli cetăţeni să vină la discuţii cu, conducerea partidului, pentru a se alătura acestora şi a lupta împotriva actualei puteri.
Întrebat dacă nume precum Adrian Bădulescu, Cătălin Vătafu sau Adrian Florescu, cu care Niţulescu a avut divergenţe de opinii şi conflicte în interiorul partidului, în trecut, acesta a declarat că i-a contactat pe toţi. Bădulescu însă, i-a răspuns exact aşa cum a şi declarat public după ce a pierdut bătălia pentru un nou fotoliu de deputat, că vrea să se retragă pentru o perioadă, Florescu a refuzat, al rându-i argumentând că are probleme personale pe care vrea să le rezolve, iar Cătălin Vătafu a spus că se mai gândeşte. Teodor Niţulescu a mai precizat că a uitat toate conflictele şi problemele pe care le-a avut în trecut, cu toţi membrii, iar „uşile partidului sunt deschise pentru toată lumea”.

Fratele primarului de la Poroschia, o economistă şi un notar, noi membri PD-L

Aşa cum am menţionat şi în rândurile de mai sus, conferinţa de presă a fost organizată pentru a anunţa că PD-L Teleorman s-a „îmbogăţit” cu trei membri. Este vorba de cunoscutul om de afaceri, fratele primarului comunei Poroschia, Tudor Badea, notarul Anişoara Radu şi economista Alexandrina Ilea. Tudor Badea a spus că încă din 1990 a cochetat şi chiar a fost membru în PD-L, până în urmă cu 10 ani şi s-a întors acum, deoarece a fost „atras de ideile de dreapta”. Alexandrina Ilea a fost vicepreşedinte PC Teleorman, pe vremea când Niţulescu era preşedinte, iar ulterior membru PP-DD Teleorman, însă aici nu s-a regăsit în ideologia partidului, a susţinut aceasta.
Anişoara Radu vrea însă să pună umărul alături de colegii din PD-L pentru a asigura un nivel de trai decent pentru cetăţenii acestui judeţ sărac.
Carnetele de membri de partid le-au fost înmânate celor trei de către Andreea Paul Vass.

înapoi la partea de sus