Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

VICEPRIMAR ZÂMBREASCA: „Dan Diaconescu, un salvamar mititel, ştirb aşa, încălţat în adidaşi, care a venit să ne salveze pe noi”

PP-DD-istii teleormaneni s-au intalnit la un restaurant din Alexandria PP-DD-istii teleormaneni s-au intalnit la un restaurant din Alexandria

N-o avea el cei mai de vază oameni, cu facultăţi şi pregătire profesională deosebită, dar Partidul Poporului-Dan Diaconescu a reuşit un lucru pe care multe partide cu ştaif de pe la noi, nu au reuşit în zeci de ani.

La nici doi ani de la înfiinţarea partidului la nivel central, după ce a trecut prin două campanii electorale, lupte duse la televiziunea preşedintelui onorific, Dan Diaconescu, PP-DD are oameni destul de mulţi în administraţiile publice locale, dar şi centrale. Organizaţia Judeţeană a partidului din Teleorman s-a adunat joi seara la un restaurant de renume din Alexandria, pentru a face bilanţul activităţii desfăşurate de membrii ei până acum. La întâlnire au participat, pe lângă conducerea PP-DD, la nivel local, 20 de parlamentari din toate colţurile ţării, preşedinta de la centru, Simona Man, consilieri judeţeni, locali, primari şi viceprimari teleormăneni. Şedinţa a fost prezidată de preşedintele PP-DD Teleorman, dar şi secretarul general al partidului la nivel naţional, Liviu Neagu, care a spus că structura din judeţul nostru este una puternică, care a reuşit să câştige 2 mandate parlamentari, tot 2 de consilieri judeţeni, 2 de primari, 7 viceprimari şi 93 de consilieri locali. În sală s-au mai aflat şi simpatizanţi sau membrii simpli de partid, dar şi Sorin Ovidiu Bălan, Florin Corlăţean, care au ascultat cu interes raportul de evaluare a activităţii organizaţiei, dar şi discursurile deputaţilor şi senatorilor. După ce au primit felicitările de rigoare din partea conducerii, dar şi a parlamentarilor pentru rezultatele obţinute la alegerile locale şi parlamentare, când s-a pus problema ca aleşii locului să ia cuvântul, aceştia nu şi-au pregătit cuvintele di-nainte şi cu toate că au declarat că „noi ştim să votăm, nu să vorbim”, iată care a fost speach-ul viceprimarului de la Zâmbreasca: „Dan Diaconescu, un salvamar mititel, ştirb aşa, încălţat în adidaşi, care a venit să ne salveze pe noi”. Acesta s-a adresat preşedintelui onorific cu toate că nu era în sală, însă probabil, a dorit ca mesajul său să fie transmis la Bucureşti. 

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Liviu Neagu a spus că partidul şi-a propus să obţinută 20 de procente. 

înapoi la partea de sus