Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Reabilitatea (DE 70) la Măldăieni: Şanţuri ca nişte cazemate şi drum la nivel cu gardul

Lucrarea de reabilitare a DN 6 (DE 70) a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe ca o mare realizare şi o investiţie de anvergură care ar avea drept scop, pe lângă scurtarea timpului de deplasare dintre Alexandria şi Craiova cu 47 de minute, o reducere estimată cu 20% a numărului de accidente, grave şi mortale.

Citeşte mai departe ...

„Viaţa este o şcoală continuă”

Acestea au fost primele cuvinte ale Vioricăi Chiar, o pensionară din Alexandria, care ieri a împlinit 50 de ani de la căsătorie. Coincidenţă sau întâmplare, soţii Viorica şi Cornel Chiar s-au căsătorit pe 21 mai 1963, chiar într-o zi de marţi. Tot pe 21 mai, dar 2013, municipalitatea  a omagiat cuplurile statornice, organizând evenimentul „Nunta de aur”, tocmai pentru a le da tinerilor un exemplu demn de urmat. Pentru a-i sărbători aşa cum se cuvine, primăria a organizat o ceremonie civilă, religioasă, iar apoi pensionarii au fost invitaţi la restaurant. Pe lângă certificatul de căsătorie formal, familiile longevive au primit şi câte 300 de lei din partea comunităţii.

Citeşte mai departe ...

Viaţa printre morminte

La Peretu este greu să găseşti vreo familie care nu se ocupă cu legumicultura. De altfel, această îndeletnicire le-a adus bunăstare locuitorilor, lucru care a făcut ca mulţi dintre aceştia să nu mai plece din sat în căutarea unui loc de muncă. Fiecare palmă de pământ din curţi sau de la marginea localităţii este cultivată cu legume, în solare sau sub cerul liber. Dar, să afli că şi într-un cimitir, la câţiva metri doar de morminte se practică acest lucru pare de-a dreptul şocant.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS