Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Tusea şi Junghiul: Precum elevii, teleormăneni pe capete la “”

În urma centralizării rezultatelor parţiale la examenul naţional de definitivare în învăţământul preuniversitar, înainte de depunerea contestaţiilor, Ministerul Educaţiei Naţionale a comunicat că din totalul de 7.400 candidaţi prezenţi la proba scrisă, 6.651 de candidaţi au finalizat această probă şi 3.181 (47,83%) au promovat.

Citeşte mai departe ...

PROIECT: „Abilităţi diferite, nu dizabilităţi”

Acesta este motto-ul Asociaţiei Phoenix Speranţa Mediaş, care a poposit ieri la Alexandria. Membrii acestui organizatii implementează un proiect cu fonduri europene, care are ca scop principal sensibilizarea populaţiei cu privire la integrarea persoanelor cu dizabilităţii. Mai mult, există  prevedere legală, prin care firmele care au mai mult de 50 de angajaţi să integreze în muncă astfel de oameni, lucru pe care angajatorii nu îl fac, ci preferă să plătească amenzi, susţin membrii asociaţiei. La acţiunea organizată ieri, pe platoul Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ, au participat reprezentanţii autorităţilor publice locale (Primărie, DGASPC, CATALACTICA), dar şi campionul internaţional la paraciclism, Arnold Csaba Butu, care este nevăzător şi un exemplu demn de urmat.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS