Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

110 locuri de muncă disponibile prin EURES

Şomerii teleormăneni au la dispoziţie, prin programul EURES, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, 110 job-uri, în străinătate. Cei interesaţi de a munci peste hotare, cu contract trebuie să depună la compartimentul EURES un dosar care să cuprindă mai multe documente, iar apoi vor fi selectaţi, în funcţie de cerinţele angajatorului şi de condiţiile impuse de acesta.

De la biroul de presă al AJOFM Teleorman aflăm că există locuri de muncă disponibile în Danemarca, 23 de posturi de medici pe diferite specializări şi un post de cercetător în domeniul analizei riscurilor; în Lituania, 10 locuri de mecanic aviaţie şi 30 de inginer aeronave; norvegienii caută doi muncitori constructori; în Olanda sunt disponibile 21 de job-uri de ingineri în diferite domenii; cehii caută 15 şlefuitori-pilitori; pentru Slovacia sunt disponibile 6 posturi pentru lucrători cu maşini de cusut, iar pentru Suedia – un post de specialist în endocrinologie/diabet zaharat şi un post reumatolog. Marea majoritate a job-urile oferite de angajatorii străini vizează persoane cu specializări şi studii superioare.
Teleormănenii interesaţi de un post peste hotare trebuie să întocmească un dosar care să cuprindă următoarele acte: copie după actul de identitate sau paşaport (valabil minim şase luni), cazier judiciar, care să ateste că nu are antecedente penale, valabil tot şase luni, în original; adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „clinic sănătos”; C.V. în limba română (modelul EUROPASS) şi cerere tip.
De la înfiinţarea acestui serviciu, în cadrul AJOFM Teleorman, în anul 2007, 820 de teleormăneni au depus dosare, cu speranţa că vor găsi un loc de muncă bine plătită, în Spaţiul European. Pentru mai multe informaţii (job-urile oferite prin EURES se pot modifica zilnic), doritorii de pot adresa agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00-16.30.

înapoi la partea de sus