Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Bugetul CAS Teleorman pe 2013 mai mare decât anul trecut Recomandat

Comisia de Dialog Social s-a întrunit astăzi la Prefectură Comisia de Dialog Social s-a întrunit astăzi la Prefectură

Aceasta a fost concluzia Comitetului Consultativ de Dialog Civic, susţinut astăzi al Prefectura Teleorman.

Înainte de începerea şedinţei, reprezentanţii pensionarilor, prezenţi la dialog au ridicat o problemă, şi  anume aceea că directorii instituţiilor publice teritoriale nu vin la comisie, deşi aceştia prezintă diferite situaţii legate de activitatea acestora. Prefectul Zorinel Niculcea a fost cel care a răspuns, precizând că va avea o discuţie cu aceştia marţi la colegiul prefectural.
Tema abordată la comitetul de astăzi a fost „Decontarea serviciilor şi prestaţiilor medicale pe anul 2012 şi prevederile Bugetului Casei Judeţene de Sănătate pe anul 2013”. Astfel, directorul CAS Teleorman, Nicuşor Tiţă a prezentat un raport al bugetului cheltuit anul trecut, menţionând că au fost încheiate 578 contracte cu furnizorii de servicii medicale. De asemenea, acesta a mai prezentat şi datoriile către spitalele din judeţ. Cea mai mare datorie o înregistra în 2012, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, ce însuma peste 6 milioane de lei. Spre deosebire de anul trecut, bigetul alocat de minister în 2013 este mai mare, potrivit preşedintelui. Cu toate că au un buget mai mare, Nicuşor Tiţă a ţinut să precizeze că este un buget de pornire şi că va fi actualizat în funcţie de necesităţi. Spre exemplu, bugetul pentru medicamente a crescut cu 63%, iar cel alocat pentru spitale a crescut cu 24%. La aceste discuţii, reprezntanţii pensionarilor nu au avut nimic de obiectat.

înapoi la partea de sus