Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

De 1 Iunie, „Copiii spun lucruri trăsnite” vine la Alexandria Recomandat

Florian Ghimpu a mai fost la Alexandria, de Craciun Florian Ghimpu a mai fost la Alexandria, de Craciun

Manifestările organizate de autorităţile locale din  Alexandria, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, se întind pe parcursul mai multor zile. Potrivit calendarului prezentat de primărie, evenimentele încep astăzi, 30 mai şi se încheie pe 8 iunie.

În prima zi, copiii de etnie rromă, de la Centrul din municipiul reşedinţă de judeţ, vor susţine un spectacol artistic şi vor primi de la organizatori dulciuri, rechizite, tricouri şi alte produse. Programul cel mai aglomerat va fi sâmbătă, când manifestările încep la or 10.00. Municipalitatea invită toţi micuţii din Alexandria, sâmbătă, 1 iunie, pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, de la ora 10.00, pentru a vedea un spectacol susţinut de copii de la Festivalul „Mărţişorului”, dar şi de trupele de dansuri ale Primăriei, SIBBA, Romfra, Asociaţia „Dai o şansă” şi Şcoala Populară de Artă. Urmează apoi, de la ora 11.00 o activitate, în parteneriat cu magazinul WinnMark (Crinul Nou), mai multe concursuri de ping-pong şi biliard. Cei care vor să participe la aceste competiţii se pot înscrie în dimineaţa zilei de concurs, la locul de joacă, situat la etajul 2 al complexului.
Spre seară, însă, Primăria a pregătit un spectacol de teatru, Victor Drăguşin declarând că piesa va fi pusă în scenă de tineri absolvenţi ai secţiei de teatru.

„Carnavalul copilăriei” va fi prezentat de Florian Ghimpu

Pentru că, la „Moş Crăciun”, cunoscutul prezentator al emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” a fost foarte bine primit de micuţi, municipalitatea l-a invitat să prezinte şi „Carnavalul copilăriei”. Acest eveniment începe la ora 18.00, iar copiii vor putea admira păpuşi gigant, magicieni, cu care se vor juca şi vor organiza concursuri. „Invitatul nostru de anul acesta va fi Mihai Constantinescu, care ne va delecta timp de o oră cu melodiile sale”, a mai spus Drăguşin. Ca de fiecare dată, primăria, în colaborare cu Crucea Roşie, de data acesta le va oferi celor mici pachete cu dulciuri şi rechizite.
Nu au fost uitaţi nici piticii preşcolari, iar în perioada 31 mai-5 iunie, după un program bine stabilit, Consiliul Local al Tinerilor invită grădiniţele din municipiul reşedinţă de judeţ la o întâlnire cu eroii lor preferaţi din desene animate. Alături de tinerii din CLTA, micuţii vor realiza diferite piese origami (coifuri, bărcuţe, broscuţe etc.) şi totodată, vor învăţa să joace jocurile copilăriei (coarda, şotron, Ţară, ţară, vrem ostaşi etc.).

Un tânăr va fi primar pentru o zi

A devenit deja o tradiţie, ca printre evenimentele dedicate Zilei Internaţionale a Copilului să fie ales un tânăr sau o tânără, care să îndeplinească atribuţiunile primarului pentru o zi. Această zi va fi luni, 3 iunie, iar „primarul pentru o zi” (va fi ales la ora 10.00) îl va însoţi pe adevăratul primar pe parcursul întregii zile.
Municipalitate va organiza în ultima zi de manifestări, 2 concursuri, la Ştrandul Vedea. Este vorba de un concurs de înot şi unul de polo. Aceste două competiţii se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani. Detalii şi informaţii suplimentare despre aceste concursuri se pot obţine de la recepţia ştrandului.
 


înapoi la partea de sus