Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Nicolae Bădănoiu, primarul din Videle: „Sperăm să organizăm ziua oraşului pe două zile”

Nicolae Badanoiu, primarul orasului Videle Nicolae Badanoiu, primarul orasului Videle

Vineri, 7 iunie 2013, Videle a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar cetăţenii din localitate au sărbătorit ziua oraşului alături de personalităţi judeţene şi naţionale. Nicolae Bădănoiu, primarul din Videle ne-a declarat că a încercat să îmbine în programul creat atât competiţii şi jocuri pentru localnici şi copiii, cât şi partea cultural-artistică, prin simpozioane, expoziţii şi concerte, susţinute de artişti consacraţi. Edilul îşi doreşte ca anul viitor să întindă Ziua Oraşului pe parcursul a două zile.

Sărbătoare mare la sfârşitul săptămânii trecute, la Videle. Pe parcursul întregii zile, oamenii s-au simţit bine, au ascultat cu atenţie istoria oraşului, au participat la simpozioane şi expoziţii de pictură, iar seara, au dansat şi au cântat în compania lui Alex Velea, Ansamblului Burnasul, Connect-R şi Emilia Ghinescu. A fost un program gândit de mine, de echipa din spatele meu. Am încercat să plecăm de la o competiţie de şah, cultură, am avut simpozion….iar seara am un program artistic”, a declarat Nicolae Bădănoiu, primarul oraşului Videle.
Printre invitaţii de marcă ai oraşului s-au numărat deputaţi şi senatori de Teleorman, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, primari şi consilieri judeţeni. Ba, chiar la cupa oraşului la fotbal, edilul Bădănoiu a avut un invitat de seamă din lumea fotbalului, pe arbitrul Sebastian Colţescu.
În general, ziua localităţilor, cel puţin în Teleorman se organizează de obicei, de către administraţia publică, în week-end, însă la Videle, s-a sărbătorit decât o singură zi. Despre acest lucru, primarul a preciza: „Sperăm ca anul viitor, e o lecţie pentru noi şi dorim să îmbunătăţim acest lucru, sperăm să organizăm ziua oraşului pe două zile, cu mult mai multe activităţi, o zi cu muzică populară, o zi cu muzică uşoară…”.

înapoi la partea de sus