Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

O şansă pentru şomeri: Se organizează bursa locurilor de muncă Recomandat

  • Scris de 
Bursa locurilor de muncă Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 19 aprilie 2013,  începând cu ora 9.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul agenţiilor locale din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Iuliana Bădica a declarat că A.J.O.F.M Teleorman vine în sprijinul tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă printr-un pachet de servicii de ocupare, oferite în mod gratuit, care cuprinde activităţi de mediere, informare, consiliere şi formare profesională.
“Reamintim agenţiilor economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane, că pot beneficia de subvenţionarea locurilor de muncă conform Legii 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă”, a spus Iuliana Bădica.
Agenţii economici care doresc să comunice locurile de muncă vacante pot contacta A.J.O.F.M Teleorman la numărul de tel/fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, în intervalul orar 8.00-16.30, la genţiile locale sau la punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

înapoi la partea de sus