Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Pompierii verifică bisericile, în aşteptarea Sărbătorilor de Paşti Recomandat

Foto arhiva Foto arhiva

Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente nedorite care s-ar putea produce în preajma Sărbătorilor Pascale, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman desfăşoară în această perioadă activităţi de control la lăcaşele de cult care, în mai puţin de două săptămâni vor fi arhipline.

Astfel, pe parcursul controalelor se va urmări starea instalaţiilor electrice, a sistemelor de încălzire şi a coşurilor de fum. Totodată, se va avea în vedere şi verificarea existenţei stingătoarelor şi a hidranţilor, precum şi respectarea normelor de stingere şi prevenire a incendiilor. Până în momentul de faţă, toate deficienţele constatate au fost remediate de reprezentanţii bisericilor.
Pentru a avea sărbători liniştite, pompierii teleormăneni le recomandă cetăţenilor să manifeste o mare atenţie la lumânările pe care le vor folosi în preajma Sărbătorilor Pascale. În cazul în care se produce un incendiu sau un alt incident care necesită intervenţia militarilor, cetăţenii nu trebuie să ezite să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

înapoi la partea de sus