Menu
Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Alexandra Ignat, primul nou-născut …

Aşa cum ne-a obişnuit dej...

Un japonez,un englez şi un român, cetăţeni de onoare ai Alexandriei

Un japonez,un englez şi un român, c…

Anul acesta, municipalita...

OUG 77/2013 a subţiat organigrama Consiliului Judeţean Teleorman

OUG 77/2013 a subţiat organigrama C…

Ordonanţa pentru stab...

De dragul Educaţiei...  Consilierii locali au reuşit să umfle buzunarele firmelor de proiectare cu peste 6 miliarde de lei vechi

De dragul Educaţiei... Consilierii…

Fără să aibă prea mul...

Ce l-a determinat pe Funar să facă o astfel de dezminţire?

Ce l-a determinat pe Funar să facă …

Gheorghe Funar a fost...

Prev Next

Teleorman News

A+ A A-

Alexandra Ignat, primul nou-născut de Zilele oraşului

Aşa cum ne-a obişnuit deja, municipalitatea premiază de Zilele Alexandriei, primul nou-născut în data de 30 august, când creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru. Dacă anul trecut, nicio alexăndreancă nu a devenit mămică în ziua de 30 august, anul acesta, Adriana Ignat este fericită că a adus pe lume o fetiţă sănătoasă. Deşi nu avea decât vreo trei ore de la naştere, proaspăta mămică era foarte fericită, spunându-ne printre lacrimi că micuţa ei este un copil dorit, al doilea din familie (mai avea acasă un băieţel), că îi vor pune numele Alexandra şi cu toate că a avut o sarcină cu probleme, este bucuroasă că s-a terminat cu bine. Despre copilă, medicul neonatolog de gardă astăzi, Ioana Zahiu a declarat că a avut 3300 de grame la naştere, 53 de centimetri, a primit nota 10 şi este un nou-născut sănătos. Viceprimarul Dan Popescu a fost cel care i-a înmânat tinerei mămici cadourile oferite de municipalitate, precum şi un frumos buchet de flori.

Citeşte mai departe ...

Romii de la Roşiori, obligaţi să-şi pună morţii în cripte zidite

Consiliul Local al municipiului Roşiorii de Vede a modificat regulamentul de administrare a domeniului public, după ce presa a mediatizat faptul că în unul din cimitirele oraşului au fost descoperite cavouri aparţinând unor familii de etnie romă, în care sicriele decedaţilor stau expuse la vedere, fără să fie îngropate sau zidite în cripte. Mai precis, s-a decis faptul că „în construcţiile supraterane existente în cimitirele municipiului este permisă înhumarea numai în cripte zidite”.

Citeşte mai departe ...

Cât de îndatoraţi sunt parlamentarii de Teleorman?!

Continuăm seria dezvăluirilor legate de veniturile şi datoriile pe care le au parlamentarii de Teleorman. Am vorbit până acum despre declaraţiile de avere ale senatorilor Crin Antonescu şi Timotei Stuparu, dar şi a deputatului Liviu Dragnea. Dacă am luat cei mai importanţi oameni în stat şi cel mai vârstnic şi statornic om politic din judeţ, astăzi, vom analiza averea controversatei Cătălina Ştefănescu, cel mai tânăr deputat pe care l-a dat Teleormanul. Aceasta are 25 de ani, însă turnenii i-au dat concursul în decembrie 2012 pentru a-i reprezenta în cel mai înalt for legislativ.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS